метални стълби – Приказка

метални стълби – Приказка

Защо да изберем метални стълби?

Ако планирате да изградите нови стълби във вашия дом, защо не се спрете на металнии стълби пред по-традиционните дървени? Металът може да ви отведе до места, където никога не сте си помисляли, че можете да отидете! Тук ще ви запознаем с най-съществените причини, поради които да изберете метални сълби.

Какво представляват металните стълби?

Металните стълби са стълби, на които главната структурна рамка е изградена от метал. Стъпалата, на които стъпвате могат също да бъдат изградени от метал, но също така имате опцията да използвате и други материали като дърво и стъкло.

Металът е идеален за създаване на уникален дизайн на стълби

Използвайки метални стълби означава, че можете да създадете дизайн, който не е възможен за изпълнение с друг материал. Всъщност, металът е често предпочитан от архитекти и дизайнери заради неговата пластичност. Можете да използвате метал, за да създадете от нежно извиващи се до грандиозни спираловидни стълби. Можете да съчетаете металната конструкция с красотата на стъклото и дървото, за да създадете модерни и елегантни стълби. Може дори да направите метални стълби, които да се извиват около голяма площ от вашия дом. Металните стълби, разбира се, ще бъдат съобразени с необходимата големина и дизайнерски изисквания.

Металните стълби могат да бъдат използвани както вътре така и вън

Явната издръжливост на металните стълби също означава, че можете да ги използвате по избор вътре или вън. Например, можете да ги използвате да свържете заедно два или повече етажа от вашето жилище или да свържете всекидневната с останалата част от вашия дом. Можете да ги използвате също и навън за отвеждане до входа или пък за изграждане на тераса. Можете дори да свържете вътрешната част на жилището с външната, използвайки метални стълби.

Повече за  метални стълбии 1
Повече за метални стълбии

Металните стълби са здрави и издръжливи

Една съществена причина да изберете метални стълби е тяхната изключителна здравина и издръжливост. Металните стълби са изключително здрави и способни да издържат голямо количество тежест. Металът е много издръжлив и няма защо да се притеснявате дали ще се свие или уголеми при различни климатични условия, нито пък че ще изгние, изкриви или ще се поддаде на термитите. Металът също така може да се третира по подходящ начин, за да не раждясва.

Металните стълби за икономични

Още една причина да изберете метални стълби е това, че те са толкова икономични. Металните стълби, когато са добре проектирани, могат да издържат с десетилетия с малка поддръжка или дори без поддръжка. Няма да ви се наложи да подменяте структурен компонент, боя или нещо друго. Тъй като металните стълби издържат толкова дълго, на практика те излизат по-евтни отколкото всеки друг тип стълби.

Ако ви е нужна повече информация или пък сте готови да се гмурнете директно в проектирането на вашите нови метални стълби, свържете се с нас.

Вижте метални стълбии 2
Вижте метални стълбии
Вижте метални стълбии 3
Вижте метални стълбии
Разнообразие от метални стълбии 4
Разнообразие от метални стълбии
Каталог метални стълбии 5
Каталог метални стълбии

Защо да изберем метални стълби?
Какво представляват металните стълби?
Металът е идеален за създаване на уникален дизайн на стълби
Металните стълби могат да бъдат използвани както вътре така и вън
Металните стълби са здрави и издръжливи
Металните стълби за икономични