• Home
  • метални стълби
  • метални стълби – Цени

метални стълби – Цени

Стълба към сънищата…

Мечтаете за устойчива и красива градинска шатра или беседка? За лято, пълно с небе, вятър и безкрайно зелено? Ние сме специализирани в производството и продажбите на метални конструкции. Представете ни своя проект и ние ще го изработим за вас. Предлагаме и различни метални стълби. Вътрешни или външни, те раздвижват интериора, практични са, красиви. Можете да избирате между прави и вити стълби, изработени от стомана или инокс по каталог.

Ако искате да направите метални стълби по собствен проект, ние ще го изработим за вас. Предлагаме стълби от черен метал, интериорни и външни, със стъпала от дърво, стъкло, ламарина или рифел.

Изработваме също метални парапети и козирки, както и външни евакуационни стълби. Те са от стоманени профили или тръби, както и листов материал. Предлагаме още врати, порти и гаражни врати, огради и решетки, както и нестандартни метални конструкции. Сред тях са барбекюта, метални конструкции за реклама, стилажи, закачалки.

Искате да предпазите дома си? Решението се нарича предпазни решетки.

Джак и бобените зърна….

Металът може да бъде „топъл“ когато с него изграждаме мечтани пространства. Метални стълби, решетки, шатри, беседки, метални кострукции за халета и сгради- ние ги произвеждаме и монтираме. В дома или градината, в офиса или магазина ви. Ние и вашето въображение работим, за да създадем най-доброто за вас.

Намерете най-добрите оферти за метални стълбии 1
Намерете най-добрите оферти за метални стълбии
Видове метални стълбии 2
Видове метални стълбии
Изберете метални стълбии 3
Изберете метални стълбии
Оферти за метални стълбии 4
Оферти за метални стълбии
Разнообразие от метални стълбии 5
Разнообразие от метални стълбии

Стълба към сънищата…
Джак и бобените зърна….