метални стълби – Видове

Тераса на покрива. А защо не?

Покривът на вашата къща или вила има плоска част, която винаги сте искали да използвате.

Мечтаете ли си за уединена тераса на покрива?

Място само за вас, създадено по ваш вкус и спряло стила ви.

Място, на което ще се чувствате удобно и ще можете спокойно да се наслаждавате на чаша ароматно кафе сутрин или на чаша искрящо вино в звездната нощ.

Място, подходящо както за романтична вечеря на лунна светлина, така и за весело парти в приятна компания.

Място, от което гледката ще е запазена само за вас, семейството и приятелите ви.

Харесвате естествени материали и неутрални цветове близки до тези в природата. Изберете устойчива дървена настилка за пода на вашата тераса, която ще издържа на различни метеорологични условия, а в същото време ще ви носи уют и топлота. Нека мебелите също да бъдат в неутрални цветове, като може да придадете акцент и настроение с цветни възглавнички. Добавете подходящ чадър или елегантна тента, за да се чувствате комфортно дори и през топлите, летни дни. Достъпът до местенцето резервирано само за вас, може да бъде по външни метални стълби с красив дървен парапет, в унисон с основната идеята на обзавеждането.

Вие сте модерен човек и искате вашата тераса да отговаря на стила, вкуса и начина ви на живот. Подходящи материали биха били стъкло и метал, които пасват на избраната

концепция, като в също време са подходящи за използване на открито. Изберете мебели с изчистени линии, в цветове отговарящи на характера и предпочитанията ви. Ако искате гледката да не бъде нарушавана от нищо, подходящо би било да изберете парапет от закалено стъкло, в съчетание с метални стълби в индустриален стил. Прохлада може да създадете с елегантна пергола от метал с текстилни акценти. Допълнете със соларни фенери, които ще създават специална атмосфера през топлите, летни нощи.

Изключително качествен метални стълбии 1
Изключително качествен метални стълбии
Оферти за метални стълбии 2
Оферти за метални стълбии
Изберете метални стълбии 3
Изберете метални стълбии
Голямо разнообразие метални стълбии 4
Голямо разнообразие метални стълбии
Изберете метални стълбии 5
Изберете метални стълбии

Тераса на покрива. А защо не?
Място, от което гледката ще е запазена само за вас, семейството и приятелите ви.