• Home
  • Мезотерапията – идеална практика от главата до петите

Мезотерапията – идеална практика от главата до петите

Мезотерапията – идеална практика от главата до петите

Често техниките по мезотерапия представляват две главни разновидности – за физиономията и за всичко останало. Като мезотерапията за главата е пригодена към усъвършенстване и освежаване на лицевата част, осигурявайки ѝ по-добър и изящен външен вид. Също така, мезотерапията за тяло обхваща и други полезни плюсове, като активизиране топенето на „паласките“. Най-добре по-натам да се запознаем с главните данни, които е добре да познавате за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросния вид мезотерапия е създаден за лицето ви, областта на шията. Основната ѝ цел е да гарантира на въпросните зони необходимите неща за вашия организъм . Дали е необходима мезотерапията за вас? Трябва да сте наясно, че с всеки нов рожден ден по вашето лице излизат доста бръчки. Тези белези могат да бъдат по принцип отслабване на кожата, загуба на нейния свеж вид, подмяна на тона и, разбира се, излизане на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да се измъкнете от такива неприятни последици и да спасите силния и хубав външен вид на вашето лице. Ефектите от избора на мезотерапията за вашия лик съдействат за качествено подмладяване и цялостно освежаване на кожата, отстраняване на линии и бръчки, както и изчистване на нежеланите торбички и тъмни петна около очите. Съвсем малко чудо, правещо вашето лице да бъде едва ли не като съвсем здраво.

2. Мезотерапия за тяло – както споменахме, мезотерапията за вашите тела е по-различна от гореописаната по своето предназначение и насоки. Терапията е насочена най-общо към смъкване на „паласките“ и достигане на въпросната област от човешкото тяло в исканите размери. Този похват се извършва като влияе над алфа – и бета – рецепторите на мастните клетки. Искаме да ви разясним максимално простичко как точно функционират гореспоменатите рецептори. Знае се, че същите са нещо като начало и край за мазнините. Принципно през алфа – рецепторите мастните клетки си доставят мазнини за запас, докато бета – рецепторите извеждат мазнините при случи, в които се нуждаем от повече количество енергийни запаси . В този момент идва ролята на мезотерапията като процедура. Вмъкнатите чрез мезотерапията ценни субстанции задейства активността на бета – рецепторите за да се постигне изкарване на мазнините и също да редуцират последвал прием на мазнини в съответните клетки чрез алфа – рецепторите. Ето как се достигат немалко очаквани за нашето тяло резултати. Според зоната на слагане на мезотерапията, въпросните полезни качества вероятно включват намаляване и скулптуриране на коремчето, областта на бедрата, задните част или бицепсите. На всичкото отгоре, чрез мезотерапията ще се гарантира заглаждане на целулита и смаляване на нашите мерки. И ако бленувате за естетично и здраво тяло, мезотерапията ще ви свърши работа за достигане на нужните параметри.

Какви са рискованостите за прилагане на мезотерапия?

Както при всички сесии, за мезотерапията също така са известни няколко рискове. Те се отнасят фактически за определени хора: бременни жени и кърмачки, заболяли от рак и получаващи усещане за всекидневно сърцебиене или изпадане в безсъзнание. При тях не се препоръчва ползването на мезотерапията като манипулация. Освен всичко тук влизат и други варианти, за които задължително трябва да обсъдите с избрания от вас специалист. Част от тях са например съществуващи алергии или пък програма на лекуване със вещества със съдоразширяващи свойства. Ако вие сте в тези ситуации, говорете на лекаря, за да може да проверите в екип вариантите и заплахите при предполагаемо слагане на манипулация по мезотерапия.

Типове мезотерапия 1
Типове мезотерапия

Поражда ли се възможност от възникване на странични ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не представлява опасност от поява на големи неприятни ефекти за когото и да било. Всъщност процедурата по мезотерапия се реализира с фина и тънка игла, която изключва изгледите за виждащи се и трайни наранявания на кожата. Да, винаги може да се забележат незначителни зачервени участъци, синини или прекален усет на кожата в третираната зона. Така е, но говорим за съвсем краткотрайни ефекти, които изцяло се махат в рамките на няколко дни. За алергични отговори въобще не може да става въпрос, тъй като в мезотерапията се процедира с хиалурон, ценни субстанции, които са тотално безопасни за човешкия организъм и се приемат от него без никакъв проблем.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 2
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Приготвили сме практични съвети за моментите, когато ще сте подложени на мезотерапия. Тези препоръки помагат за това кое е нужно и какво не е нужно да се реализира по време и след мезотерапията, паралелно с възможностите за най-голямо разтегляне на следствието от инжектирането. Предлагаме ви основните ни напътствия към всички, насочили се към мезотерапията:

– единствено и само в лекарски кабинети – първият и може би най-ценен съвет, касаещ мезотерапията, на който да обърнете внимание. Мезотерапията е необходимо да се практикува задължително в при лекари или клиники по специалността. Не се подмамвайте от това, че манипулацията става елементарно и неусетно. Спомнете си, че става въпрос за здравето и красотата ви, и не е препоръчително да ги оставяте в ръцете на съмнителни лица и фирми.

– колкото се може повече информираност – не се притеснявайте да имате въпроси и да настоявате за максимално много знание , касаеща практиката по мезотерапия, която сте решили да ви бъде сложена, и използваните в нея различни субстанции. Ако знаете всичко което предстои, толкова по-добре за вас. Най-добре е да попитате какви точно продукти ще ви инжектират. Поискайте да знаете дали продуктите са поръчани от фирмата производител или оторизирани подизпълнители, разбира се, какъв е гаранционният срок за да са полезни. При положение че приложението по мезотерапия реално се прави в аналогия с най-добрите настоящи примери в тази област, съответните специалисти едва ли ще се дърпат да отговорят ясно и изчерпателно на всякакви питания.

– не се заблуждавайте по цифрата за мезотерапията – при положение че ви намекнат за направа на мезотерапия на прекалено снижена сума от пазарната, анализирайте дали рискът е оправдан. Всички ние ви умоляваме да не позволявате да занижават пригодността на манипулацията по мезотерапия, затова защото това по-натам може да доведе до получаване на нежелателни и на всичкото отгоре отрицателни следствия за здравето и красотата.

– директно преди мезотерапията – знаесе за някои вещества, за които се препоръчва да не се оползотворяват непосредствено преди правенето на практиката по мезотерапия. С „директно“ в този момент фиксираме пълни 24 часа преди самата активност. Ккои са въпросните забранени за употреба неща? За такива представляват аспирина и всякакви други съдоразширяващи вещества, разбира се, и различни алкохоли. Понякога усвояването на гореспоменатите неща преди мезотерапия може да доведе до противни следствия за здравословното ви положение.

– буквално след мезотерапията – след извършване на активността по мезотерапия, е нужно спазването правилата и положителни съвети. За старт, часове след финала на мезотерапията избягвайте да си слагате грим. Изкъпването и съответно овлажняването на третираната област повторно е опасно. Другият ни съвет към клиентите важи за малко по-дълъг период от време, или с други думи два дни или 48 часа след завършване на практиката по мезотерапия. Бъдете внимателни в посоченото време да не се подлагате на тренировки или прекалени натоварвания , заради които ще получите пигментаци на лицето, но и да не се подлагате на каквито и да е процедури с топлина сауна, парна баня.

– гарантирайте си продължителни ефекти – както говорихме, придобиването на дълготрайни следствия от процедурата по мезотерапия сериозно се повлиява от вашите собствени активности и навици. Удължаването на плюсовете на мезотерапията е крайно свързано със спазването на професионални хранителни програми, опазването на тялото във форма и , естествено, запазването на здравословен живот. За подробна информация относно най-добрите съвети след приключване на дейността по мезотерапия, говорете с специалист по ваш избор.

Съвети за мезотерапия 3
Съвети за мезотерапия

Кои са положителните страни на мезотерапията?

След като вече посочихме голяма част от ползите на мезотерапията, стана време да групираме и нейните основни превъзходства за клиентите. Те са с начало от по-скоро лесната за използване и лека техника на мезотерапията, и достигат до перфектните кожни постижения и външния вид на човека, които са нейно дело. Представяме ви още веднъж как така мезотерапията реално е перфектният избор за вас:

1. Мезотерапия: процедура без болка – основното, в което реално се изразява мезотерапията, е вливане полезни вещества в проблемни зони от човешкото лице и тяло. Въпросната процедура е елементарна за слагане и същевременно съвсем безболезнена за клиента. Ето я и причината няма необходимост да се притеснявате от изникване на болки или други нежелани възприятия паралелно с мезотерапията. Единственото нещо, което би могло да усетите, е съвсем леко пробождане или усещане за парене в обработената област.

2. Мезотерапия: липса на риск за организма – също крайно нужно качество на мезотерапията, за което трябва да научите. Мезотерапията не е асоциирана с каквито и да е/ каквито и да било значителни странични реакции или рискове за здравето. Хиалуроновото вещество, витамините и по принцип полезните за организма подхранващи вещества, необходими за мезотерапията, са безвредни за организма ни и се възприемат безпроблемно от него. Затова има малка вероятност от проява на алергии и идентични неприятни последствия.

3. Мезотерапия: ефективност – е, да, резултатността е най-необходимият плюс за съвременната естетична процедура. И можете да бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я гарантира. Практиката по мезотерапия е благоприятно средство за продоляване на какви ли не проблеми на кожата – като се започне от състаряването и липса на еластичност, и стигнем до акенична кожа, петна по кожата и неприятни оцветявания. Нещо повече, мезотерапията се справя отлично в посока маханет на мазните участъците и пребразуване на формата на тялото и положението на определени зони от всяко тяло. Без значение дали се мисли за лицето и кожата или пък на други части от тялото, мезотерапията е вашата гаранция за качествени и ценни последствия.

4. Мезотерапия: още изгоди – както обяснихме в глава „Мезотерапия – основни свойства и приложения“, мезотерапията печели славата, че е полезна на телата ни в в доста направления. Заради това, насочвайки се към мезотерапия за изличаване на червени кръгове и петна, вие ще придобиете и други търсени следствия. От една страна, мезотерапията съдейства за по-добрата циркулация и приток на кръв към третираната зона. Също така, е възможно също така мезотерапията да изиграе значителна роля за намаляването на разни болки и мускулни схващания в това място. Предпочитайки мезотерапията, вие се насочвате към приближаването до яко, завършено и привлекателно тяло.

5. Мезотерапия: резултати с дълготрайност – най-често последствията от мезотерапията могат да се видят най-малко десетина дни след първата интервенция. Спрямо проблема, който се третира, се препоръчват до две технологии за мезотерапия годишно. Като всяка от тези процедури по мезотерапия действа най-добре с подобрителни терапии през един, два или три месеца. Мезотерапията гарантира доста дълговременни успехи към здравето на вашата кожа. За да постигнете това вие трябва да сте упорити и да се постараете. Дълготрайните успехи от мезотерапията са в комплект със съблюдаванена хранителен режим и здравословно живеене от всеки пациент. Поради тази причина бихме ви препоръчали да сте умни към здравето ви, за да се радвате на наистина максимална ефикасност от мезотерапията като техника.

Информация за мезотерапия 4
Информация за мезотерапия

Действително ли манипулациите по мезотерапия не се усещат?

Истина, процедурите по мезотерапия не причиняват никаква болка на вас. За да се уверите , помислете какво реално се явява мезотерапията. Миниатюрна инжекция, с помощта на която в тялото се слагат добри и подхранващи вещества за справяне с най-често срещаните кожни неприятности – от загрубяване и загуба на еластичност на кожата, до пъпки, разлинчно пигментиране и петнист тен. Затова всъщност няма място за притеснение. Сесията по мезотерапия изрично не е обвързана с появата на сериозна болка или усещане за дискомфорт. Онова, което бихте усетили, е нежно убождане или парене в обработената област.

Оферти за мезотерапия 5
Оферти за мезотерапия

Мезотерапия – основни качества и действия

Мезотерапията притежава множество ценни умения и действия освен за лицевата кожа, но и за повечето места на телата ни. Като се тръгне от цялостното кожно подновяване и заличаване на фините бръчици и линии, и стигайки до третирането на целулита и намаляването на областите с най-много мазнини. А сега ще прегледаме разделно всички основни дейности на мезотерапията, показвайки най-отпред особеностите ѝ, приложения и предимства за кожата ни. Е , да дадем начало:

– мезотерапия: терапия, която ни прави млади – качеството на мезотерапията да подмладява кожата основно е свързана с хиалурона. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Тази субстанция е цялостно природна част, извеждаща се от нашето тяло. Нейните безспорни качества са да поддържа кожата добре хидратирана, да усилва еластичните ѝ способности и да редуцира действието на отпадналостта. С по-голямата възраст на всички нас обаче синтезът на киселината с хиалурон силно се редуцира и е необходимо редовно да бъдат добавяни още и още количества от нея чрез различни процедури. Такова действие всъщност е мезотерапията. При мезотерапията / киселината с хиалурон се слага в кожата, където е проблемъткомбинирано с другите ценни и необходими ингредиенти. И резултатите са безспорно чудни. Благодарение на мезотерапията се случва тоталното регенериране и енергизиране на кожата, подобряване на еластичните ѝ умения и връщане на добрия ѝ външен изглед. В случай че ако ви предстои борба с по-стара, груба и уязвима кожа по лицето, мезотерапията е чудесна и идеална опция за вас.

– мезотерапия: кожа с проблемно акне – когато става дума за кожата на лицето, акнето също е един доста многократно явяващ се неприятен момент в съвремието. Източник за това не са единствено непрекъснато изскачащите проблеми с пъпки с гной, също така и сложните за заличаване знаци, които си личат твърде дълго. Ако пък искате мигновено и висококачествено да заличите въпросните следи, то разпалено ви съветваме да се насочите към техниката на мезотерапията. Мезотерапията включва процедури, пригодени нарочно за изглаждане на неточностите и заглаждане на следите, родени от акнето. Уви, същото изобщо не е единствената ценност на мезотерапията в споменатата тематична посока. Освен махане на неисканите следи, мезотерапията дава и уеднаквяване на най-горния слой и подобряване тена на кожата. Освен това, мезотерапията дава резултати и действайки като висококачествена профилактика срещу поредна реакция на пъпки по лицевата кожа.

– мезотерапия: намаляване на целулит – мезотерапията се справя прекрасно и за намаляването и махането на целулит. В този аспект мезотерапията е носител на доста по-ускорени и ефикасни постижения сравнени с редовно избираните антицелулитни козметики без значение каква разновидност и от кой производител са. Откъде идва значителното водачество на мезотерапията, ставайки въпрос за борба с целулит? Точният извод от този ребус действително е извънредно елементарен. За да се отървем от целулита е нужно адекватните активни субстанции да влазят дълбоко в съединителната тъкан на кожата. Това наистина не може да се случи посредством многото антицелулитни кремове, контролиращи ефекта си изцяло до най-горния слой, или по-точно епидермиса. Коренно различен е случващото се с мезотерапията. Комбинацията от необходими вещества, прокарани по време на процедурата на мезотерапията, преминават колкото трябва във вътрешнистта в кожата, осигурявайки категоричен полезен ефект що се отнася до премахване на целулита. Избирането на мезотерапията за премахване на целулит напълно ще ви осигури превъзходни и трайни резултати от тази гледна точка.

– мезотерапия: наслоени мазнини в проблемни зони – всички проблематични зони при нежната част от човечеството са винаги позиционирани в обсега на корема, бедрата и задните части. Те загрозяват телата на жените и нерядко е трудно да се заличат дори с тежки хранителни режими и тежки занимания в спортната зала. Ако разпознавате себе си в написаното, то без да се замисляме ви съветваме да се доверите на мезотерапията като метод за махане на неприятните мазнини и спадане на теглото ви. Как действа тази мезотерапия, „програмимрана за“ отслабване? При специалната мезотерапия в по-проблематичната област се полага подбрани ефикасни вещества, имащи свойството да ограничават мазнините. Мезотерапията е носител на ефективни и дългосрочни реакции в това направление. Тя не просто ще редуцира мазнините и оптимизира цялостната форма на тялото ви, но и ще съдейства за стимулиране метаболизма и подновяване излъчването на кожата в обработеното място. А и мезотерапията действа резултатно и комбинирано с различни мерки за вталяване като практикуване на спорт, професионално хранене и т.н. Съчетаването на мезотерапия и еднородни активности неминуемо води до още по-добра резултатност по отношение на крайните резултати за вас.

– мезотерапия: лечение на стрии – стриите се считат за значително задълбочен проблем, който среално не излиза на повърхността паралелно с периодите около износването на бебето и раждането на бебето. Всъщност стрии се появяват и /, разбира се, при жени, но и при мъже от разнообразни възрастови групи. Какво се оказват стриите? Има се предвид резки, предизвикани от микроскопични разриви на кожата, които които придоиват побелял, лилав или светлорозов цвят. Областите от тялото, където по-често се виждат, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече споменахме, файторите за поява на стриите често не са образувани от бременеене или процеса на раждане. Тези резки се явяват и при скоростна и внушителна загуба на тегло, както и присъствие на някакво проблем с хормоналния баланс. Една изключително добра опция за спасение от стриите е прилагането на мезотерапия. Наскоро практиките по мезотерапия еволюираха солидно в тази сфера. Вече мезотерапията е доста по-ефективна и ценна във връзка с снижаване и махане на стриите, възстановяване кожната текстура и завишаване на естествените ѝ защитни механизми. Мезотерапията не само ще ви е от помощ да спрете да мислите за стриите, но и ще ви обещае, че проблемите няма да върнат пак прекалено скоро.

– мезотерапия: косопад при жени – мезотерапията работи и за резултатно и полезно приключване с проблеми с оплешивяване. Тази практика става за употреба, независимо дали разполагаме с добре гледана, по-скоро суха или пък мазна коса. Как се осъществява се реализира мезотерапията на косата? При нея в областта, в която се намира скалпът се помества съчетани ценни субстанции, чието действие е да усилват заздравяването на косата и да стабилизират градежа ѝ. Всякакви са плюсовете следствие на правенето на действие по мезотерапия на косата. В началото, посредством мезотерапията се вижда цялостно реновиране на косата в посока на нейното здраве, сгъстяване и блясък. Освен всичко мезотерапията ефикасно провокира израстването на косата и също така осигурява работеща броня срещу появата на бели косми.

– мезотерапия: тревоги с пигментации – петната се считат за известен неудобен проблем , щом става дума за лицата ни. Тези пигментации дават на лицето нередовен и неприятен външен вид. При положение че не се вземат най-различни смислени постъпки за битка с тях, съществува риска да се запазят прекалено много време , а също и да се разпространят още повече. Мезотерапията се явява един от най-добрите и ефективни изходи за премахване на петната. При мезотерапията против петна се употребява микс от необходими субстанции, притежаващи три генерални фнкции – избелване на кожата на лицето, справяне с петната и противо-окислителна защита. Доверяването на практика по мезотерапия позволява значително да се смалят неисканите оцветявания по лицето, в комбинация с това да се предотврати показването на още пигментации. Плюс това, заради мезотерапията се добива по-сияещ и здрав тен, който оказва задоволително отражение по отношение на цялостния външен вид и внушение на лицето.

– мезотерапия: проявление на купероза – преди да разгледаме ефекта на мезотерапията при такива случаи, ще видим какво точно означава купероза. Това се счита за вид промяна на кръвоносната система, в резултат на което по кожата на лицето се появяват ясни червени точки. В повечето случаи тези кръгове са в комбинация с усещане за парене, необходимост от почесване и подобни неприятни емоции. Как мезотерапията помага ако се появи такъв проблем? За начало, трябва да сте информирани, че е невъзможно с помощта на мезотерапията да се заличи из основи заболяването. Затова е необходимо да се работи чрез специфични процедури с лазери, за които трябва да се свържете с личния си лекар. Мезотерапията реално ще ви окаже помощ значително да поправите състоянието на вашето лице и да редуцирате колкото се може повече ефектите върху цялостното състояние, предизвикани от куперозата. Благодарение на мезотерапията тенът става по-светъл, а проявие на куперозното състояние в увредените периметър от лицето видимо са доста бледи. Не сме приключили. Доверяването на действието по мезотерапия носи и защитен ефект, спасявайки нашите лица от формирането на нови съвкупности от грозните румени кръгове.

– мезотерапия: състояние на розацея – розацеята се явява различно заболяване със специфики, явяващо се по-скоро при по-възрастни пациентки. Розацеята – какво представлява? Вярно е, че розацеята е дълготрайно възпаление на кожата на лицето. При него се появява генерално оцветяване в червено на кожата, гарнирано с поява на разширени кожни съдове, съпътствани от възпалени пъпки. Първоизточниците за появата на розацеята биха могли да са най-разнообразни – от дискомфорт със червата до по-голяма или намалена ./ занижена работа на жлъчния мехур и т.н. В този случай пак полезното действие на мезотерапията не се асоциира така с цялостно лекуване на нашия проблем, а по-конкретно с ограничаване на резултатите от болестното състояние за човешкия външен вид. Изборът на дейност по мезотерапия е в помощ за ограничаване на проблеми като зачервявания и пъпкипо лицето, както и за връщане на неговия бодър и красив външен вид.

– мезотерапия: болезненост и отоци – както споменахме в параграфа „Откъде започва мезотерапията“, като практика мезотерапията първо е била прилагана за лекуване на най-различни силни болки и травми. Едва по-късно се доказват нейната полезност в разкрасителните процедури, днес изключително популярни. Същевременно реално мезотерапията с успех се прилага често за лекуване на болки и възпалявания. Чрез това терапията всъщност става сред най-качествените и полезни дейности в медицинската сфера . Мезотерапията осъществява прекрасна дейност при силна болка навсякъде в тялото, болки от хроничен тип, а и т.нар. безкрайни болезнености, продължаващи адски дълго. Освен това, мезотерапията може да бъде много полезна и при бързото и благоприятното възстановяване от проблеми след спортуване, но за това ѝ качество ще поговорим в следващите редове.

– мезотерапия: заличаване на спортни травми и заболявания – в наши дни мезотерапията става все по-редовно оползотворявана и предпочитана активност, когато става въпрос за разнообразни проблеми след спортуване и разболявания. Базата за развитието на нещата е елементарна. Ако направим сравнение с аналогични техники, откриваеми на търговския пазар, мезотерапията прави възстановяването все по-ускорено и резултатно. Процедурата е чудесна за приложение при почти всички от най-често преживяваните в спортната сфера инциденти, като например контузии на ставните връзки, хрущялите, всички сухожилия или мускулите. При практиките по мезотерапия, най-добри за излекуване на контузване от спорт, се прилага съчетание от специално сортирани ценни вещества. Много често споменатите ценни вещества съдържат медикаменти против възпаление, такива за регенериране на тъканта, различни фитопрепарати и витамини. Опция е мезотерапията да се съчетава с всякакви физиотерапии, за да се покачи колкото се може повече ценноста за тялото.

– мезотерапия: проблеми със ставите и костите – ето поредно приложение на мезотерапията, свързано със бранша на класическата медицина. Мезотерапията е незаменимо лечебно средство по отношение лекуването на болезнени усещания, породени от заболявания на костите и ставите. Като примери за същите проблемни състояния даваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-силно полезно поведение мезотерапията носи върху хората, боледуващи от остеопороза. При доверяването на мезотерапията за целта в организма на човека се поставя комбинация от важни вещества като витамин Д, калций и др. Те имат свойството да възобновяват структурата на костта и да работят като сигурно обезболяващо средство за човека. Мезотерапията значително ще смекчи дразнещите усещания, тръгнали от остеопорозата, и ще се задейства в процеса на борба със здравния проблем.

Типове мезотерапия 6
Типове мезотерапия

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията

Сега завършваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които най-много се повдигат от хората. Всички визиарат същността на самата процедура по мезотерапия, страничните ефекти и риска за осъществяването ѝ , както и характеристиките на слаганите в нея субстанции. Информирайте се в следващите редове пълната информация, която ви е необходима за мезотерапията.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 7
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

На каква бройка процедури по мезотерапия трябва да спрем?

Често техниките по мезотерапия се случват в сбор от по две или три за областта на лицето и 4-10 за тялото . Ясно е, най-точният сбор на същите техники се обвързва много от вашите персонални характеристики и нужди. Времевата почивка между отделните сесии по мезотерапия се изменя до максимум 3 седмици. След свършване на една манипулация по мезотерапия с вече уговорените на брой манипулации, нова сесия се планира поне след 6 месеца. Спокойно разгледайте с избрания от вас специалист сумата на сесиите по мезотерапия и очакваните финални ефекти. После уточнете схема за тяхното правене, адекватна както на вашия личен график и претенции, а и на изискванията за функционалност на мезотерапията.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 8
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията?

Както неведнъж споменахме в текста, едновременно с всички ценни субстанции, в мезотерапията се употребява и хиалуронова киселинна субстанция. Същата е изключително добра алтернатива не единствено за мезотерапията, също и за всякакви техники в козметичната индустрия. Съществуват множесво причини за това. За начало, киселината с хиалурон е категорично натурална съставка, синтезирана от организма ни в обичайни условия. Освен всичко същата съдържа специални специфичности относно задържане на хидратацията на кожата, засилване на нейната еластичност и отдалечаване от неизбежното остаряване. Ето още веднъж основните предимства на хиалуронът, които превръщат ползването ѝ в мезотерапията така ефикасно за всички:

1. Не носи вреда на клиентите – киселината с хиалурон се явява материя, която се синтезира в организма ни. Това прави нейното поставяне заради мезотерапията напълно без никаква опасност. Киселината се абсорбира извънредно лесно от нашия организъм и не създава никакви тежки състояния на алергии или други странични реакции. По каква причина е полезно за всеки човек поставянето на киселина с хиалурон със съдействието на мезотерапия или различни козметични терапии? За съжаление с годините процесът на получаване на хиалурон, за който говорихме, рязко се редуцира. Така пречи на общия вид, гъвкавостта и хидратацията на кожата. Сдобиването с още хиалуроново вещество чрез мезотерапията е в помощ за задържане на младия вид на кожата и лечение на различни несъвършенства на кожата.

2. Моментални и качествени постижения – инжектирането на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и всички други козметични процедури гарантира навременни и ефективни следствия за клиента за качеството на кожата му. Тези видими и реални следствия се случват при най-различни изпълнения на хиалуроновата киселина в това направление. Без значение дали се касае за всеобщо обновяване на кожата, по-добрата ѝ хидратация или пък махане на различни видове бръчки, киселината с хиалурон ще ви свърши отлична работа. Точно тези специфики на киселината с хиалурон я правят любима и прилагана в процедурите по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с хиалурон ще ви осигури бленуваните следствия и ще подобри качествено цялостното излъчване на кожата ви.

3. Пазене на добрия ефект – поредно доста ценно последствие на киселината с хиалурон, доказващо я като страшно идеална за мезотерапия и всички други козметични сеанси. Качественото въздействие на хиалуроновата киселинна субстанция на човешката кожа е с трайност за осезаемо удължен период. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на споменатото време, съвсем спокойно може да се планира повторна практика по мезотерапия или някаква друга козметична манипулация със съдържание на хиалуронова киселина, за да се задържи здравословният и привлекателен външен изглед на кожата.

4. Бързо и светкавично приложение – и не на последно място, процесът по инжектиране на хиалуроновата киселинна субстанция в организма е много лесен и паралелно светкавичен за хората. В повечето ситуации той се разпростира за максимум 15 минути. Независимо дали говорим за мезотерапия, запълване на бръчки или най-различни манипулации с помощта на киселина с хиалурон, липсват силна болка или неприятно усеане за хората. Както споменахме, само може да получите чувство за боцкане или чувство на затопляне на въпросното място. Тези последствия , разбира се, заглъхват своевременно след финала на сесията.

При нас в Мезотерапия ЕООД можете да бъдете изцяло убедени в ефективността и сигурността на прилаганите процедури по мезотерапия. Нашите професионалисти са придобили богата квалификация и голям опит в областта, а използваните изделия за мезотерапията, са само и единствено на най-добро ниво. Изберете Мезотерапия ЕООД и ще получите отлични последици относно привлекателния и качествен вид на вашата кожа!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Препоръки за мезотерапия 9
Препоръки за мезотерапия

Какви са рискованостите за прилагане на мезотерапия?
Поражда ли се възможност от възникване на странични ефекти от мезотерапията?
Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
Кои са положителните страни на мезотерапията?
Действително ли манипулациите по мезотерапия не се усещат?
Мезотерапия – основни качества и действия
Въпросите, които всеки задава за мезотерапията
На каква бройка процедури по мезотерапия трябва да спрем?
Каква роля изпълнява хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията?