Непознати неща , които искате да знаете за летните гуми

Непознати неща , които искате да знаете за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на шосето – летните гуми притежават безгранично разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените характерности . Наблюденията сочат , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят модерен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от широки цеви за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми съдържа допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната структура, като гарантира запас от защитеност при неблагоприятни обстоятелства.

Летни гуми SYRON – богата гама

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON обхваща три особени типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-задоволително износване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и навлажнени пътни платна, подпомагайки на водачите да владеят ситуацията и да се любуват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Нещо повече, модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Вида обхваща 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Изберете нашите  летни гуми 1
Изберете нашите летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три централни надлъжни улеи над предпазителя, които оптимизират отводнението и карането по навлажнена настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират солидността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Централните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, оскъдното ползване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени улици . Летните гуми подсигуряват наложителната производителност при всички  режими на потребление.

Най-добрите летни гуми 2
Най-добрите летни гуми

Летни гуми SYRON – добавъчни плюсове

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още много привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни прорези, които обезпечават безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени , закръглени раменни повърхности, които се влияят незначително от шосето и с които се прецизира возенето и се намалява вероятността от някакво сериозно обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира движението на мокра и суха настилка; резултатен дизайн, с който се реализира равно разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на марката SYRON притежават други любопитни и съществени отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в извънредни ситуации ; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с изведените до този момент такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи ефикасно с най-мащабните производители в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се използват доста по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-малък разход на гориво.

Най-добрите на пазара летни гуми 3
Най-добрите на пазара летни гуми

Летни гуми от каталога на марката Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни фирми в международен мащаб. Още от образуването си през 1967 година, марката се разширява непрестанно съобразно най-иновативните технологии и тенденции на пазара, за да осигури удобството и безопасността на водачите . Разнородните разновидности  летни гуми на Maxxis включват особени качества и приоритети . Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено стабилни , и имат сравнително дългосрочен живот, даже и при неточно износване . При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите прорези и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашия автомобил

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-плътна смес на предпазителя и вече отбелязаната технология за вторично изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни платна.

Огромно разнообразие от летни гуми 4
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват добро сцепление и маневреност и осигуряват по-скоростно изминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-обемни външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, най-вече при висока скорост; пластична жилка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с пътното платно и акуратно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , когато става въпрос за сцепление и прецизност на шофирането – това ги превръща в чудесен избор за ситуации , в които се налага върховно представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на производителя да създава завладяващо чувство от управлението . Типа съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

Вижте каталога ни с летни гуми 5
Вижте каталога ни с летни гуми

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата държава и ви предлагаме редица висококачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за летни гуми 6
Информация за летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 7
Вижте каталога ни с летни гуми
Вижте нашите летни гуми 8
Вижте нашите летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 9
Вижте каталога ни с летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – богата гама
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – добавъчни плюсове
Летни гуми от каталога на марката Maxxis
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашия автомобил
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно доставчика Dunlop
В заключение