Обков – функционалност, естетика и практичност

Обков – видове и основно предназначение

Обковът се дели на 2 основни категории, които включват функционални и декоративни елементи.

Този тип механизми, части и детайли имат активно участие и съществена роля в съвременно ежедневие. Те правят всичко не само по-красиво, но и много по-функционално.

Декоративни компоненти са например дръжките, чукалото за външна врата и др.

Водачи за чекмеджета – изключително търсен обков

Водачите са вид обков, чиито механизми правят използването на чекмеджетата оптимално и функционално.

В зависимост от бюджета и мястото, могат да бъдат избрани няколко варианти, като целта е да се постигне максимална практичност..

Обковът и амортисьорите за чекмеджета може да бъде използван както за кухнята, така и за спалнята или всекидневната.

Техническите спецификации за нашия обков ще направи затварянето и отварянето на Вашите чекмеджета плавно и безшумно.

Друг обков

● автомат за врата

● розетки

● тяга за мартинки

● чукало за врата

● шпионка

Последните два типа обков са универсални и красиви решения за всички видове жилищни и бизнес сгради.

Когато Ви предстои обзавеждане или освежава на дома или офиса, можете да добавите практичност и стил интегрирайки различни решения за обков. Можете да обърнете внимание на детайлите, за да си създаде допълнителни удобства в различните ситуации, свързани с Вашето ежедневие.

Даже и в настоящия момент това да не Ви се струва важно, със сигурност ще оцените достойнстватана обкова на по-късен етап. Плавното затваряне на вратичките на кухненски шкафове например ще Ви създаде много по-спокойна и релаксираща атмосфера. С добре подбраните решения за обков имате възможност максимално да отпимизирате пространството, избирайки сред различни варианти.

Правилният избор на обков може значително да помогне за пълноценния Ви начин на живот, а това става наистина неусетно и приятно.

Оферти за обков 1
Оферти за обков

Какво може да очаквате от нас и обкова, който предлагаме?

● Правилно функциониране, надеждност и издържливост

● Естетика

● Дългогодишен опит

● Гаранция за качество

● Коректност и бърза доставка

Обков – качество и ефективност

Високият стандарт на обкова подобрява издръжливостта, функционалност, практичността и естетиката на мебелите, което от своя страна е важна предпоставкта за удовлетворяване на всички нужди. Качественият обков за мебелите е гаранция за тяхната висока стойност в дългосрочен план.

Като ефективно решение, обковът е практично и красиво решение. Амортисьорите, водачите и другите механизми поемат натоварването при използването на мебелите, осигуряват лесен достъп и максимално оползотворяват пространството, с което разполагате.

Обковът Ви позволява да запазите и модерната визия на пространството, постигайки стилен и изчистен дизайн.

Системите, механизмите и елементите на обкова са важни, но и деликатни части, поради което е важно да не правите компромис и да заложите на качеството.

Нашата гама обков ще Ви гарантира издържливост, ненадмината функционалност и стили, съобразени с Вашите нужди и желания.

Целта на асортимента обков, който предлагаме е да подобри ежедневния Ви комфорт в дома или в офиса. Безупречната работа на нашите системи и компоненти е резултат от перфектното взаимодействие между частите, които са изключително устойчиви и лесни за монтиране.

Качеството на обкова ни ще Ви очарова, а нашите консултанти са на Ваше разположение, за да Ви помогнат да изберете най-правилните и ефективни решения, съобразени с Вашите нужди, предпочитания и бюджет.

Предлагаме Ви качество и коректност.

За поръчки и информация

Повече за  обков 2
Повече за обков

Обков за вратата

Този тип обков се използва за оптимални решения при вратите, правейки тяхното отваряне много по-лесно и удобно.

Основните предимства на автоматът за врата като целеви обков са следните:

● може да се използва за различни по размер и предназначение врати

● обковът помага вратата да се затваря леко и плавно, без шум и блъскане

● има възможност за оставянето на врата абсолютно отворена, когато това се налага

● осигурява сигурно затваряне

Плавното затваряне разбира се осигурява комфорт и е изключително важно, но основната характеристика на обкова е неговата здравина и надеждност.

Обков – практично и комфортно

Технологията на нашия обков прави движението и използването на мебелите, вратите ергономично, лесно и комфортно. С абсолютна лекота можете да използвате всичко в своя дом – практично и удобно.

Може да се каже, че обковът дава възможност за допълнителна настройка, допринасяйки за цялостна завършеност и хармоничен вид.

Компонентите за обков дават идеалната възможност за функционалност без излишни манипулации или излишен дискомфорт.

Вижте: Обков обков

Огромно разнообразие от обков 3
Огромно разнообразие от обков

Обков и мебели

Мебелите трябва да отговарят на Вашия стил и вкус, за да ги харесвате и да им се наслаждавате. За да бъдат те обаче не само с хубав външен вид, имате нужда от обков, който ще Ви предложи интересни решения за практичност и функционалност. Обковът, който ние предлагаме е ориентиран към стандартните и най-разпространени нужди, покривайки стандартите за качество. Това Ви позволява да следвате актуалните тенденции в интериорния дизайн, както и да удовлетворите своите индивидуални желания.

За тази цел ние Ви осигуряваме обков, гарантирайки Ви, че ще получите желаната визия и нужния комфорт.

Обковът извежда функционалността и дизайна функционалността на мебелите на предни позиции, подчертавайки техните предимства.

Усъвършенстваните технологии дават опцията сами да избирате какво да добавите към своите мебели за максимално голямо удобство при експлоатация.

Планът за интегриране на обков може да бъде направен на етап първоначален проект или в последствие да се добавят елементи към Вашите мебели.

Разнообразие от обков 4
Разнообразие от обков

Обков и ориентация към нашите клиенти

Нашите обков и услуги, сред които е и обковът, са налични и можете да ги закупите на място или да направите онлайн поръчка.

Нашата ясна цел е да сме Ви максимално полезни, затова и създаваме дългосрочни отношения с нашите с клиенти, служители и партньори, изграждайки надеждност в дългосрочен план. Извършваме продажби на дребно, а също така работим и с производители на мебели, дистрибутори и др.

Започнете планирате на своя проект или завършете ремонта с нашата селекция от специално подбран обков.

При нас ще откриете не само обков, а всичко необходимо за дома, ремонта и строителството.

В нашите складове разполагаме с изключително богат асортимент и постоянна наличност. Логистичната ни и дистрибуторска мрежа е перфектно изградена, за да отговори бързо на нуждите на всеки наш клиент, защото вярваме, че това е начинът, по който Ви гарантираме най-доброто обслужване. Кратки срокове за доставка на обковте на най-добрата цена.

Ние държим на бързото и качествено обслужване, представяйки обков за практични и ефективни решения. Всеки Ваш проект може да има оптимално съотношение между цена и качество. Заповядайте при нас!

Тел. за връзка:

02/936 6161

0898 547524

0899 281762

Сайт: http://stoichkovi.bg/

Разнообразие от обков 5
Разнообразие от обков
Оферти за обков 6
Оферти за обков

Обков – видове и основно предназначение
Водачи за чекмеджета – изключително търсен обков
Какво може да очаквате от нас и обкова, който предлагаме?
Обков – качество и ефективност
Обков за вратата
Обков – практично и комфортно
Обков и мебели
Обков и ориентация към нашите клиенти