Осветление – как да изберете модерните и ефективни решения?

Осветление – цел и значение

Правилното осветление помага за доброто настроение, акцентирайки върху нещата, които обичате – независимо дали това е четене на книга, подготовка на вечеря или уютна вечер на дивана.

Именно това е и целта на енергийно ефективното и разнообразно портфолио от осветление за осветление – при нас ще откриете изключително много начини да направите дома си по-ярък, красив и ефективен.

Осветление за трапезария и кухня

Освен осветлението в спалнята, също така трябва да се уверите, че сте избрали, че подходящо осветление за Вашата трапезария и кухня. Можете да се насладите на много различни съвременни решения, включително вградено осветление в кухненските шкафове, LED лампи над плота, лунички във външната част и много други.

Важно е да си осигурите осветление, което да е не само модерно, но и да Ви даде достатъчно светлина, която да покрие Вашите нужди, съобразно съответното помещение.

Допълнителната грация и функционалност на различните крушки са чудесен и съвременен начин да добавите контраст към декора си. Можете да изберете типа на крушките, вида на светлината, сила на яркостта и контраста, а в същото време да си гарантирате енергийна ефективност, ниски разходи и дълъг експлоатационен живот.

Ако искате модерно и икономично осветление, вижте нашите осветление

Изберете осветление 1
Изберете осветление

Осветление за спалнята

Осветлението за спалнята варира от крушки на лампите на тава до тези за осветителните тела, поставени на нощните шкафчета. Всяка спалня се нуждае от различни източници на осветление в зависимост от времето и часа. Доброто осветление е важно и ще Ви помогне да се чувствате комфортно, независимо дали избирате тоалет за излизане, искате да почетете преди лягане или просто да се отпуснете и да релаксирате.

Освен на практичност, можете да заложите и на декоративния ефект, с интересно модно допълнение към настоящето Ви осветление.

Съвет: Изберете осветителни тела, които да се впишат в интериора на помещението или изберете лампа, която да бъде акцент в дизайна.

LED осветление

LED технологията е нещо наистина изключително, когато става въпрос за дизайн за дизайн, ефективност и изгодни решения. Компактността на светодиодите ги прави идеални за интегриране в различни осветителни тела, както и за вграждане. С ЛЕД можете да си осигурите изключително качество и необходимото количество светлина за всяко пространство, при това на отлична цена.

Това е една от най-значимите тенденции в дизайна на осветлението, което намира широко приложение. Интегрирането на LED крушки осигурява постоянен поток от светлина, което се отличава с безупречна ефективност и дава уникални възможности за интериорен дизайн, благоприятствайки и на сметките за електроенергия.

С продължителност на живота от 25 000 до 100 000 часа, LED крушките е може би най-дълготрайното осветление, създаващо неповторима и приятна атмосфера.

Малкият размер на някои от светодиодите крушки позволяват да се постигне още голяма артистичност и да се изпълнят традиционни или авангардни проекти.

Разгледайте осветление 2
Разгледайте осветление

Модерно и съвременно осветление

Всеки дом се нуждае от опции за осветление за различните часове на деня. Най-доброто осветление за Вашите помещения ще Ви даде възможност да променяте интензивността на базата на настроението или нуждите си. Ако обичате модерния декор, тогава вероятно ще искате да намерите и такъв тип осветление за целия си дом или офис. Интересно решение в тази насока са цветните крушки.

При нас има голямо разнообразие от съвременни предложения, а характеристиките на нашите крушки и осветителни тела ще Ви помогнат да постигнете модерна визия, същевременно ще създаде истински уют и комфорт, което ще Ви помогне да видите дома си с нови очи.

Осветлението на тавана, пода и това за вграждане, трябва да следва цялостна концепция. Всичко трябва да се използва заедно, за да се създаде най-добрата светлина и атмосфера. Това ще Ви позволи да се насладите на хармонията и ще Ви осигури практичност.

Осветление на откритите части

Освен вътрешно осветление, можете да избирате сред голямо разнообразие от съвременни решения за външни пространства. Това ще Ви даде усещане за съвременната естетика както в дома, така и извън него.

Независимо от сезона, все по-често терасите, вътрешните дворове и други видове открити зони се използват като модерно и допълнително пространство с модерни удобства и красиви мебели, където семейството прекарва приятно свободното си време. В тази връзка, декоративното осветление заема все по-важна роля и неговото значение се превръща в определящо за перфектното преживяне. То разбира се трябва да бъде съобразено и с условията на ползване – например често ли вали, духа ли силен вятър, прекалено яркото осветление ще пречи ли на съседите и др.

Тенденцията за оборудването на откритите площи с традиционно или модерно осветление, набира значителна скорост през последните няколко години. Тя започна с привлекателно и нежно пейзажно осветление, последвано от създаването на цялостна декоративна визия.

Можете да подчертаете определени детайли от цялостния дизайн на пространството, да създадете пътека, да дефинирате конкретни зони и каквото още решите – възможностите за осветление на практика са неизчерпаеми и спокойно можете да разчитате на своето въображение.

Разнообразните стилови решения и вниманието към детайлите среща своето отражение в нашите осветление за осветление.

Вижте всички тук

Разнообразие от осветление 3
Разнообразие от осветление

Осветление за дома

Решенията за осветление в домашна среда са насочени към подобряване на съвременните жилищни зони и усъвършенстването им по възможно най-правилния начин. Точното осветление е важен архитектурен детайл и е истински аксесоар при обзавеждането, а най-доброто за всяка стая и помещение ще разнообрази интериора и екстериора, а в същото време освен с модерен дизайн на дома Ви, ще се сдобиете и с много предимства.

Съветваме Ви да се съобразите с особеностите на всяка стая във Вашия дом и да изберете най-ефективните и красиви решения, спрямо нейните характеристики и желани резултати.

Разнообразие от осветление 4
Разнообразно осветление

Осветление от Стоичков и синове

Правилното осветление може да улесни изпълнението на ежедневните Ви задачи, да подобри външния вид на конкретна стая или да има положителен психологически ефект. Всичко това определя важността на избора на най-добрите компоненти и елементи, които да отговорят на Вашите нужди и желания.

От хола до кухненското осветление, през банята и външните пространства, ние разполагаме с богат избор от крушки и компоненти, които ще Ви открият редица възможности за перфектно осветление.

Вижте целия ни асортимент, който включва:

 • LED осветление
 • Крушки LED
 • Енергоспестяващи крушки
 • Крушки ампули
 • Крушки обикновени
 • Крушки цветни
 • Крушки лунички
 • Крушки и осветление други
 • Лотове и консумативи
 • Лунички
 • Настолни лампи
 • Осветителни тела
 • Прожектори и консумативи
 • Трасформатори за лунички
 • Фасунги
 • Фенери

За информация и въпроси:

02/936 6161

0898 547524

0899 281762

Информация за осветление 5
Информация за осветление
Разнообразие от осветление 6
Разнообразие от осветление
Най-добрите оферти за осветление 7
Най-добрите оферти за осветление
Разгледайте осветление 8
Разгледайте осветление
Видове осветление 9
Видове осветление
Информация за осветление 10
Информация за осветление

Осветление – цел и значение
Осветление за трапезария и кухня
Осветление за спалнята
LED осветление
Модерно и съвременно осветление
Осветление на откритите части
Осветление за дома
Осветление от Стоичков и синове