Пелети цена – ефективно и изгодно отопление

Пелети цена – обща информация

Пелетите са вид биогориво и се произвеждат във формата на цилиндрични малки гранули, към които не се добавят допълнителни слепващи химични вещества.

Процесът на производство на пелети включва няколко етап:

● смилане на дървесината на едро;

● сушене;

● ситно смилане;

● пресоване;

● охлаждане;

● пакетиране;

● складиране.

Пелети на цена, която всеки може да си позволи се оформят на висока температура и под силно налягане в специална преса.

Загряването се провокира от натиска и това разкрива възможност на лингинът, съдържат се в дървесината да се освободи. Това съответно позволява придобиването на желаната форма..

Отоплението на пелетите и цената им притежава огромни предимства пред другите твърди горива, сред които са например сравнително ниският процент на отпадъчен продукт и автоматичното подаване на пелетите в камината или печката.

Вижте пелети цена: Пелети цена

Пелети цена и сфери на приложение

Днес нашите решения за пелети и цената им намират отражение и приложение не само в жилищата на крайния потребител, но и в основни нишови сегменти като строителството, търговията на дребно и едро, производството, издателската, фармацевтичната, козметичната, сладкарската, хигиенната и текстилната промишленост.

Популярността на пелетите и цената ги очертава като материал за отопление с изключително голям потенциал, в който все повече хора се уверяват, възползвайки се от редицата предимства, който пелетите им предлагат.

Вижте: Пелети цена малка разфасовка

Намерете най-добрите оферти за пелети цена 1
Намерете най-добрите оферти за пелети цена

Нашата отговорност

Уважението и отговорността към природата и общността, са основни параметри, за които трябва да мисли във всеки един аспект.

Ние работим и предлагаме качествени пелети на цени, които са достъпни за всеки, за да гарантираме, че горите и насажденията се управляват по устойчив начин и се полагат всички усилия за функционално, целесъобразно и отговорно използване на всички ресурси.

Наша отговорност е постоянно да търсим и прилагаме иновативни методи, които да подобрят качеството на живот и да ни осигурят ефективни начини за отопление, съобразявайки се с параметрите за екология и поддържане на енергиен баланс.

Вижте: Пелети цена

Ползите от пелетите и цената им

Ако искате сигурен и ефективен източник на топлина, да спестите пари и да помогнете за опазването на околната среда, пелетите и цената им, която се отличава със значителна стабилност, ги прави чудесен избор за Вас.

Когато пелетите изгорят, те освобождават същото количество въглероден диоксид, което дървесната биомаса абсорбира по време на растежа си, което ги прави неутрални по отношение на въглерода – те са безвредни и безопасни.

Интегрирането на решения за отопление на добра цена на пелетите е идеалният начин да си осигурите топлина, уют и комфорт, без да си създавате излишни неприятности. И при това изключително изгодно.

Информация за пелети цена 2
Информация за пелети цена

Производство на пелети и цена

Производителите на пелети на цена за широкото потребление използват дървесни отпадъци, пречистват ги, обработват ги и ги превръщат в еднакви по размер, и форма малки елементи, които имат унифицирани влага, плътност и енергийно съдържание.

Защо биомасата се обработва, а не се използва направо? Първо, съдържанието на влага в пелетите е значително по-ниско 4% до 8% вода – в сравнение с 20% до 60% за сурова биомаса. По-малкото влага означава по-висока стойност на енергийна мощ и по-лесна и ефективна експлоатация. Второ, плътността на пелетното гориво е значително по-висока от суровата биомаса. Трето, пелетите се обработват по-лесно и удобно. Тяхната еднаква форма и размери позволяват по-малка и по-опростена захранваща система, която намалява разходите. Тази висока плътност и еднаква форма позволяват също тяхното лесно транспортиране, доставки и съхраняване.

Вижте: Пелети цена/Промоции

Пелети цена Добринище

Фабриката в гр. Добринище, България е пример за съвременна технология за производство на пелети на цена без конкуренция. Процесът на производство е абсолютно автоматизиран, което гарантира изключително високо качество на крайния продукт от клас А1.

Използваният материал е иглолистна дървесна маса, а цената на пелетите е изключително изгодна за продукт, който се отличава с толкова висока топлинна мощност и ниско ниво на остатъчна пепел.

Специфики на пелетите и цена

Материали: 100% бор;

Диаметър: ф6;

Калорична мощност: 5.5kWh/kg;

Остатъчна влага: 8%;

Остатъчна пепел: <0.7%; Кг/м3: 620.

Вижте пелети цена 3
Вижте пелети цена

Дървени пелети и цена – надеждна топлина от възобновяем ресурс

Достъпната цена на пелетите, които ние предлагаме е в наистина добро съотношение, имайки в предвид високото качество на вложената дървесна маса и краен продукт. Пелетите и цената им ги изстрелва на предни позиции в класацията на надежден, възобновяем източник на енергия за дома, за отопление на търговското или промишлено предприятие.

Предимства на пелетите и цената им

Пелетите и цената им ги прави може би най-удобният, достъпен и ефективен начин за отопление. Ето защо:

– Пелетите са чисто и устойчиво гориво. Това е продукт от биомаса, произведен от възобновяеми материали – обикновено рециклирани дървесни отпадъци.

– Цената на пелетите позволява милиони тонове дървесни остатъчни материали да се превърнат в чиста енергия.

– За цената на пелетите можем да кажем, че това се очертава като един от най-икономичните и изгодни варианти за отопление.

– Екологичност и безопасност – биомасата е възобновяем ресурс, чиято ефективност при изгаряне има най-ниските емисии на прахови частици, а и цената на пелетите ги превръща в изключително подходящ продукт за устойчиво развитие в световен мащаб.

– Това е ресурс, който на практика е неограничен и е абсолютно стабилен в отношението пелети цена с изкопаемите горива.

– Удобство при зареждане и подаване на горивото.

– Минимално количество остатъчен материал и лесно почистване.

– Удобно транспортиране и съхранение.

Пелети и цени без конкуренция близо до Вас

Ние имаме обекти и представителства в цяла България. Извършваме доставки в страната и до определени дестинации в чужбина. Добре развитата ни мрежа за пелети и цени, съпоставими с най-изгодните предложения, които ще откриете, ни дава възможност да предложим перфектно обслужване на нашите клиенти и бизнес партньори.

Акценти в нашата работа са качество, бързина и добро обслужване.

Благодарение на нашата развита логистична мрежа можем да посрещнем индивидуалните и търговските нужди от пелети на цена, без конкуренция. Суровините, които предлагаме ще Ви гарантират абсолютна ефективност и комфорт.

Нашите професионални услуги включват и онлайн поръчки, които можете да направите през своя компютър или смартфон.

Вижте: Пелети цени

За повече информация, въпроси и поръчки, можете да ни се обадите на посочените по-долу телефони. Ако търсите нещо, което не намирате в нашия сайт, консултантите ни са на Ваше разположение и ще Ви съдействат.

Телефони за контакт:

– 02/936 6161

– 0898 547524

– 0899 281762

Разгледайте пелети цена 4
Разгледайте пелети цена
Най-добрите оферти за пелети цена 5
Най-добрите оферти за пелети цена
Разгледайте пелети цена 6
Разгледайте пелети цена
Каталог пелети цена 7
Каталог пелети цена
Информация за пелети цена 8
Информация за пелети цена
Разнообразие от пелети цена 9
Разнообразие от пелети цена
Вижте каталога ни с пелети цена 10
Вижте каталога ни с пелети цена

Пелети цена – обща информация
Пелети цена и сфери на приложение
Нашата отговорност
Ползите от пелетите и цената им
Производство на пелети и цена
Пелети цена Добринище
Дървени пелети и цена – надеждна топлина от възобновяем ресурс
Предимства на пелетите и цената им
Пелети и цени без конкуренция близо до Вас