Подходящи строителни материали за всеки ремонт

Всичко необходимо на ръка разстояние

Изграждането на къща или започването на ремонт в апартамента не е никак лесна задача. И за да бъде успешна е важно да изберете качествени строителни материали. Нали искате да построите хубава къща, която ще оцелее земетресения и на която ще се радват не само децата ви, но и внуците и правнуците.

На пазара е пълно с най-различни строителни материали. Но ако се чувствате объркани и не сте сигурни как да подходите при избора на строителни материали, ние ще се превърнем във ваш доверен помощник.

Строителни материали за топлоизолация

Топлоизолацията задължителна за всеки дом. Самите топлоизолационни строителни материали ще предпазят блока ви от променливите температури и ще спомогнат за поддържането на температурните градуси в жилището ви.

Топлоизолацията освен горните характеристики има и още няколко:

Тези строителни материали са дълготрайни, дори може да се каже, че са вечни. Топлоизолацията също така изолира от шума навън и пречи на пожара да се разпространи. Друго важно качество е това, че позволява на стаята да “диша”. Важно е да подберете строителни материали за вашата изолация, които са устойчиви на влага и химикали.

Има няколко вида строителни материали за топлоизолации – с органичен произход и с неорганичен.

Органичните строителни материали са неопор, стиропор и фибран. Неорганичните строителни материали са стъклена минерална вата и каменна минерална вата.

Разнообразие от строителни материали 1
Разнообразие от строителни материали

Какви други строителни материали предлагаме

Освен гореспоменатите строителни материали, при нас може да откриете още много строителни материали.

Предлагаме голям набор от необходимите строителни материали за топлоизолация и хидроизолация като дюбели за изолация, лепила, мрежи, неопор, профили и ваолити.

При нас ще откриете и мрежи за ограда, плоскости, бодлива тел, шперплат, баумит, мазилки, бетон, теракол, вар, гипл, смес за шпакловане и още много други строителни материали.

Продаваме строителни материали като тухли, керамични и циментови керемиди, единични и двойни коминни тела.

Както виждате, може да купите всички строителни материали, от които имате нужда. Изберете нас и се доверете на професионалистите.

Как да изберем строителни материали

Независимо дали ще строите къща, обновявате банята или планирате основен ремонт на кухнята, работата не може да започне без нужните строителни материали и инструменти.

И докато сте в магазина или строителната борса, обърнете внимание на следните условия:

Избирайте строителни материали, които не оказват отрицателно влияние върху средата ви на живот. Под това имаме предвид, да излъчват по-малко токсини.

Важно е да съобразите и нуждите от поддръжка. Има строителни материали, изискващи отделяне на повече време и грижи, което от своя страна често се свързва и с по-големи разходи.

Максимата “по-скъпото е по-качествено” не винаги важи, когато става въпрос за строителни материали. Ако не сте достатъчно информирани много лесно може да бъдете заблудени от цените на строителните материали. Винаги може да намерите по-евтини опции, които да са на същото ниво и качество като по-скъпите строителни материали.

При избор на строителни материали за дейности в апартамента имайте предвид и местонахождението му. Например: има строителни материали, които не е добре да слагате на лесно замърсяващи се места.

И няма как да не споменем естетиката. Да, съгласни сме, че външният вид е изключително важен, но той не винаги се равнява на комфорт. А кой не иска да се чувства уютно в дома си? И за да постигнете това вземете предвид горните фактори и изберете най-добрите за вас строителни материали.

Вижте строителни материали 2
Вижте строителни материали

Строителни материали – окачени тавани

На пръв поглед таванът може да не си струва вашето внимание, но това съвсем не е така. Повърхността на тавана не е покрита и при неправилна изработка всеки един недостатък може да бъде забелязан.

Окачените тавани са предпочитани от потребителите и има защо. Идеални са за покриване на кабели, петна и тръби. Много бързо се монтират строителни материали и с малко повече проучвания и знания и вие ще може да се справите сами с тази задача. С окачените тавани имате възможност и за вграждане на осветителни тела.

В нашия магазин ще откриете необходимите строителни материали за окачен таван.

Но преди да тръгнете на пазар за строителни материали, трябва да изберете вида на окачения таван.

Има три вида окачени тавани. Първият вид е с гипсокартон. Тук може да проявите повече въображение със строителни материали и да направите тавана на няколко нива. Съветваме ви ако планирате да слагате този вид окачен таван в банята, използваните строителни материали да са водоустойчиви. Растерните окачени тавани са следващият вид. Те се правят от строителни материали, които са натурални – перлит, скорбяла и глина. Плюсът тук е, че тези тавани имат добри акустични характеристики. Третият вид окачени тавани са тип Хънтър Хъглас. Те са познати още като ламелен. Това е дълга лента, към която се закрепват профили и тази конструкция се прикрепва към плочата на тавана. Предимствата тук са по-дългия живот, лесното почистване и това, че тези строителни материали няма да ръждясат. Последният вид окачени тавани са ламелни PVC. Те са по-евтина версия на горния вид. Лесни са за монтиране, ламелите са от пластмаса и отново почистването става само с помощта на струя вода.

След като сте се спрели на вид окачени тавани, е време да се отбиете до строителната борса за строителни материали.

Каталог строителни материали 3
Каталог строителни материали

Строителни материали – тухли

Тухлените стени са предпочитани, защото топлоизолират и задържат топлината в помещенията. Тухлите са строителни материали, които са регулатори на влажността. Тези строителни материали няма да образуват корозия или да се разпаднат, няма да изгният и са устойчиви на огън.

Има два вида тухли – силикатни и керамични. Силикатните се водят още нови в света на строителни материали. Те са направени от вар и пясък. Използват се за вътрешни прегради. Керамичните тухли са направени от глина. Предимствата им преди силикатните са по-висока устойчивост на огън, подходящи са за изграждане на камини, осигуряват по-добра звукоизолация и имат висока устойчивост на замразяване.

При избора на тези строителни материали трябва да вземете предвид техните характеристики, както и дейностите, които ще извършвате с тях. Съобразявайки това лесно ще откриете правилните строителни материали.

Намерете най-добрите оферти за строителни материали 4
Намерете най-добрите оферти за строителни материали

Стоичков и синове ООД – Строителни материали

Нашите строителни материали са на доказани производители. Обещаваме ви, че ще покрият всички ваши изисквания. Заповядайте в нашите магазини или направете поръчка на необходимите ви строителни материали

Избирайки нашия екип, вие избирате професионалисти в областта, които ще ви помогнат и дадат ценни съвети за всяка една ремонтна дейност, която ще извършвате.

Намерете строителни материали 5
Намерете строителни материали
Повече за  строителни материали 6
Повече за строителни материали
Повече за  строителни материали 7
Повече за строителни материали
Изберете строителни материали 8
Изберете строителни материали
Разгледайте строителни материали 9
Разгледайте строителни материали
Разнообразие от строителни материали 10
Разнообразие от строителни материали

Всичко необходимо на ръка разстояние
Строителни материали за топлоизолация
Какви други строителни материали предлагаме
Как да изберем строителни материали
Строителни материали – окачени тавани
Строителни материали – тухли
Стоичков и синове ООД – Строителни материали