Предлагаме най-добрите предложения за винтоверт

Предлагаме най-добрите предложения за винтоверт

Винтовертът е професионален уред, който е много нужен и приложим в наши дни . Винтоверът се прилага най-често с цел завиване и отвиване на рапидки или направата на дупки в конкретна плоскост. Съществува вероятност винтоверт да Ви е нужен както в работата у дома – при положение че сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели например , така и за осъществяване на някои значително по-леки задачи в дома , като поставяне на фотографии , монтиране на рафтове и други. По-долу в текста ще Ви споделим още малко за всичките видове винтоверти, както и за стандартите при избора на най-добрия продукт от тази категория . В допълнение , ще научите защо пазаруването на винтоверти от Etools.bg е възможно най-удачната покупка за Вас.

Винтоверите за професионална работа са по-ефикасни от винтовертите за дома

Винтовертите за професионални цели често са и с по-високи мощности в сравнение със стандартните такива. Конкретните мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при моделите, предназначени за домашни цели , са между двадесет и 30 Nm . Най-приложимите батерии са литиево-йонните, които гарантират повече комфорт при работа . Литиево – йонните батерии могат да бъдат захранвани в удобен за Вас момент , като няма да е нужно да стигате до падането им до краен предел, за да извършите таково зареждане .

Най-добрите оферти за винтоверт 1
Най-добрите оферти за винтоверт

Винтовертите за професионални цели могат да се похвалят с бонус преумущества

Сред останалите помощни удобства и бонус функции на добрите типа винтоверти за работни цели могат да бъдат изброени мощните зарядни за средно 30 мин. , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-купуваните и препоръчвани в търговската мрежа продукта от точно определената категория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Защо да си вземете винтоверт от нашия магазин?

По нещо за всеки – в огромната и разнообразна категория от винтоверти, предлагани в инернет магазина Etools.bg, всеки потребител ще открие най-подходящия артикул за нуждите си и предпочитания. Няма значение дали се нуждаете винтоверт от чуждестранна марка , нужен за работни предназначения, или само винтоверт , който да употребявате в градината си, Etools.bg е точното решение за Вас .

Бушонът на мотора е допълнителната функция на винтоверта

Бушон на мотора – това е една от допълнителните функции или допълнителни функции , които са присъщи на най-ефективните образци акумулаторни винтоверти. За какво служи бушона на мотора? Главната й функция е да предпазва мотора на акумулаторния винтоверт от преработване в последователността на приложение. Благодарение на електронната защита на мотора се осигурява запазване на доброто положение на винтоверта и по-дългата му употреба във времевия период.

Каталог винтоверт 2
Каталог винтоверт

Винтоверти – правила при подбор

Освен асортимента на винтоверта, съществуват още няколко характеристики, на които клиентите акцентират , когато гледат за такъв уред за ремонта у дома или дърводелски приложения . Точно определените специфики са свързани с батериите на винтоверта, неговата скорост или движения на работа , както и някои допълнителни функции и подобрения . Ето какво е необходимо да узнаете за всеки определен от назованите критерии .

Трябва да знаете с колко батерии работи винтоверта

Батерии – батериите имат много голяма дейност при избора на определен тип от подкатегория „Винтоверти“. На първо място се гледа количеството на батериите. Съвсем естествено винтовертите с две батерии са много по-комфортни и правят възможно с тях да се извършва дейност по-дълго време , преди да се стигне до ново зареждане . Именно заради това важно е и мощността на конкретната батерия, като тези с по-мощни капацитети са по желани . Зареждането или ампеража на една батерия пък се определя от броя на клетъчните елементи в пакета на батерията. Една клетка се равнява на 3,6 V , така че с толкова нараства общият ампераж при всяка понтатъшна добавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Вижте каталога ни с винтоверт 3
Вижте каталога ни с винтоверт

Ако търсите винтоверти за професионална работа изберете най-доброто на пазара

При необходимост от винтоверт за професионални цели , неговите характеристики , добро изпълнение и прецизност при употреба са дори още по-важни . По принцип моделите винтоверти, нужни за прилагане в извършвани от професионалист строителни дейности, се разграничават от винтовертите , които се прилагат за домашни цели по отношение на няколко важни параметра . Техните волтажи , например, стартират от 18 V и нагоре . Капацитетът на батерията пък е нужно да е повече от 4 или пет часа, за да може да бъде осъществяван безпроблемно работният процес , без да се стига до спирането му за ново захранване.

Бързината на винтоверта също от значение

Скорост – бързината на експлотация на винтовертите се характеризира от броя на оборотите в минута . Усъвършенстваните модели винтоверти дават възможност за превключване на два различни оборота, според конкретната приложение или цел . Обичайно първата скорост на такива винтоверти се експлотира за по-големи и съвсем разбираемо трудни за завиване болтове . От друга страна , скоростта след първата се експлотира за неголеми болтове . При нея се стига до голям брой обороти в минута и разбираемо скоростно и лесно завиване на въпросните болтове .

Повече за  винтоверт 4
Повече за винтоверт

В нашия магазин във всеки момент ще откриете помоции

Редовни акции и отстъпки – екипът от Etools.bg редовно предоставяме отстъпки и изгодни оферти за някои от продуктите в онлайн магазина ни. Разглеждайте често за офертите ни и ще успеете да си купите с ефикасен и добър винтоверт на нечувано удачна за Вас цена .

Оказваме помощ и съдействие при намирането на винтоверт

Помощ и съдействие – екипът има желание да Ви помогне с всичко, от което имате нужда в процеса по избор на адекватен за Вашите предпочитания винтоверт. Можете да потърсите контакт с тях като се обадите на посочения по-долу телефонен номер или електронен адрес , и да се сдобиете със съвети и актуални сведения спрямо подбраните от Вас артикули от подкатегория „Винтоверти“.

Погледнете и останалите ни услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Разнообразие от винтоверт 5
Разнообразие от винтоверт
Повече за  винтоверт 6
Повече за винтоверт
Каталог винтоверт 7
Каталог винтоверт
Типове винтоверт 8
Типове винтоверт
Вземете винтоверт 9
Вземете винтоверт

Винтоверите за професионална работа са по-ефикасни от винтовертите за дома
Винтовертите за професионални цели могат да се похвалят с бонус преумущества
Защо да си вземете винтоверт от нашия магазин?
Бушонът на мотора е допълнителната функция на винтоверта
Винтоверти – правила при подбор
Трябва да знаете с колко батерии работи винтоверта
Ако търсите винтоверти за професионална работа изберете най-доброто на пазара
Бързината на винтоверта също от значение
В нашия магазин във всеки момент ще откриете помоции
Оказваме помощ и съдействие при намирането на винтоверт