ПВЦ тръби и фитинг – разнообразие, приложение и предимства

Голямо разнообразие от ПВЦ тръби и фитинги

Всички ПВЦ тръби от нашата продуктова гама са подходящи за системи, както за сградна/имотна, така и за улична канализация. Свързващите елементи и компонентите за отвеждане на отпадачни и дъждовни води също са част от нашето портфолио.

Предлагаме ПВЦ тръби за професионалните нужди на всеки майстор и строител, както и за нуждите на отделното домакинство.

Поставянето на нашите ПВЦ тръби е изключително лесно и удобно. За тяхното свързване се използват съответните компоненти, а гумени пръстени осигуряват пълното и сигурно запечатване на връзката.

В предлаганите от нас пвц тръби можете да откриете ПВЦтръби и фитинги с различна дължина, дебелина и диаметър. Те са съобразени с различните цели и нужди, спрямо конкретния проект.

Притежават висока степен на износоустойчивост и издържат дори на екстремни атмосферни влияния и температурни амплитуди, като не позволяват да започне процес на корозия.

Необходимите фитинги, които са важна част от монтирането на цялостната система на ПВЦ тръбите, Ви дават възможност да избирате сред дъги, муфи, тапи, тройници, колена, разклонители, елементи за разклонение и много др.

За повече информация и поръчки: http://stoichkovi.bg

PVC тръби – безопасност и дълъг живот

ПВЦ тръбите са безопасен избор за транспортиране на питейна вода. Това се дължи на тяхната висока степен на инертност и устойчивост на корозия. По този начин те са защитени от замърсяване с био-филм, което може да създаде среда за размножаване на различни видове бактерии. Помагайки за осигуряването на чиста вода, ПВЦ тръбите са полезни за човешкото здраве.

Освен това, ПВЦ тръбите са трайни, надеждни и икономически ефективни. Има данни, че едни от първите системи с ПВЦ тръби, инсталирани в България, продължават да функционират и да се използват.

Очакваната продължителност на живот на една ПВЦ тръба е около 100 години и това е изключително важен показател за сигурност и устойчивост, особено в сравнение с други материали. Това в комбинация с ниските разходи за покупка, поддръжка и монтаж, прави ПВЦ тръбите много икономичен и разумен избор.

Те са и най-добрият възможен избор за опазването на околната среда. ПВЦ тръбите имат ясно очертани екологични предимства пред традиционните материали.

Тъй като използваният материал е пластмаса, той се отличава с ниско съдържание на въглерод, а тръбите изискват по-малко енергия и по-малко ресурси за производство.

ПВЦ тръбите издържат дълъг период от време с минимална поддръжка и лесно се рециклират. Освен това, ултра-гладката повърхност на ПВЦ тръбите намалява разходите за изпомпване и енергийното потребление и няма възможност за утечни, което премахва опасността от загуба на вода. Това е добре както за околната среда, така и за месечните сметки.

Най-добрите оферти за пвц тръби 1
Най-добрите оферти за пвц тръби

ПВЦ тръби и фитинги за водопроводна и канализационна мрежа

Тръбите в световен мащаб трайно са изместили чугунените и стоманените си аналози. Това е тенденция, която се отнася както за битовата, така и за обществената канализация. ПВЦ тръбите за канализация, както и фитингите за тях са устойчиви на температури до

Този факт се дължи на няколко обстоятелства, свързани с основните предимства на ПВЦ тръбите, като:

● голяма трайност и надеждност

● дълъг експлоатационен живот

● гарантирана сила и коравина

● гарантира водоплътност

● не се влияят от ниски и високи температури

● не се влияят от различните атмосферните условия

● висока хидравлична проводимост

● нисък коефициент на хидравлична грапавина

● не корозират

● устойчивост на абразия

● устойчиви са на въздействието на биологични и химични вещества

● устойчиви са на механично въздействие с различен интезитет удароустойчивост

● добър изолатор са

● леки са, което улеснява тяхното преместване, транспортиране и монтаж

● могат да се полагат на много големи дълбочини, благодарение на ниския им коефициент на топлопроводимост

● поддръжката им е евтина

● дават възможност за рециклиране

● възможност за пълен набор от допълнителни и съвместими елементи

● леки са

● лесен транспорт

● лесно рязане и разкрояване

● бърз и удобен монтаж

● постоянен контрол на производствения процес, което включва избор на качествена суровина и контрол върху качеството на крайния продукт

Разнообразие от пвц тръби 2
Разнообразие от пвц тръби

ПВЦ тръби с грижа за екологията

ПВЦ тръбите не замърсяват околната среда. Материалът, от който те се изработват е водонепропусклив, което го прави и предпочитан вариант при изграждането на канализации и отводнителни системи.

ПВЦ тръбите и фитингите не съдържат тежки метали или халогенни съединения.

За да не попадат отпадните води в почвата и за да не я замърсяват, се използват именно такива тръби, тъй те отговарят на всички критерии и изисквания за екологичност.

екологичните критерии. Тръбите и фитингите за канализация от PVC нямат халогенни съединения, нито пък тежки метали и може напълно да се рециклират.

Вижте пвц тръби 3
Вижте пвц тръби

Приложение на ПВЦ тръби

ПВЦ тръбите имат широко приложения за тръбопроводи, за транспортирането на питейна вода за решения за отводняване и дори за усъвършенстваните пожарогасителни системи. Тази популярност се дължи на уникалната комбинация от свойства, които те притежават: безопасност, дълготрайност, ефективност на разходите, екологичност и възможност за рециклиране.

ПВЦ тръбите както вече уточнихме имат редица предимства, сред които е фактът, че те са леки и се монтират лесно. Не се изискват допълнителни разходи за поддръжка на тръбопровода, експлоатационният им живот е над 50 г.

Системите с ПВЦ тръби мога да бъдат използвани с различно предназначение. Чрез тях може да се отвеждат битови, дъждовни, дренажни, промишлени и смесени отпадни води.

Това съответно намира приложение в различни сфери, сред които са също телекомуникацията и електроразпределението.

Широко се използват и интегрират в дворните, сградните, площадковите, имотните и др. канализационни системи.

Системите с ПВЦ тръби се отличават със специална структура, която е изградена от гладък външен и вътрешен гладък. Този тип структура позволява чрез използването на минимално количество суровина, респективно разход, да се постигне максимално ефективна напречна коравина на пръстена.

Изберете пвц тръби 4
Изберете пвц тръби

Рециклиране на ПВЦ тръби

ПВЦ тръбите са лесно рециклируеми и могат да бъдат рециклирани няколко пъти, без да

губят техническите си свойства. Всяка година около 50 000 тона ПВЦ тръби се

рециклират в Европа и се използват за производство на нови тръби и гами от PVC

пвц тръби.

Схемите за проследяване и сертифициране на рециклираните пвц тръби осигуряват висока степен на безопасност и качество на рециклираните PVC тръби.

За поръчка на ПВЦ тръби или други материали

Надяваме се да сме Ви били полезни! Ако сте избрали пвц тръби, които искате да поръчате, можете да го направите тук.

Склад на едро

Строителна борса

При нас ще откриете ПВЦ тръби, фитинги, строителни материали и консумативи, които най-често се търсят и използват в практиката. Заповядайте на място в някой от нашите обекти, поръчайте онлайн или направете запитване към нас:Ако имате допълнителни въпроси и нужда от информация, нашите консултанти са на Ваше разположение. Получете професионална консултация и съвет, по най-удобния за Вас начин!

02/936 6161

0898 547524

0899 281762

Видове пвц тръби 5
Видове пвц тръби
Намерете пвц тръби 6
Намерете пвц тръби
Повече за  пвц тръби 7
Повече за пвц тръби
Най-добрите оферти за пвц тръби 8
Най-добрите оферти за пвц тръби
Оферти за пвц тръби 9
Оферти за пвц тръби
Информация за пвц тръби 10
Информация за пвц тръби

Голямо разнообразие от ПВЦ тръби и фитинги
PVC тръби – безопасност и дълъг живот
ПВЦ тръби и фитинги за водопроводна и канализационна мрежа
ПВЦ тръби с грижа за екологията
Приложение на ПВЦ тръби
Рециклиране на ПВЦ тръби