• Home
  • Реално за какво се използват мотофрезите?

Реално за какво се използват мотофрезите?

Реално за какво се използват мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са обработващи земята машини, употребяващи се за разрохкване на вече изорана почва. Този тип действие се нарича още фрезоване използвайки го реално останалите все още по-големи буци се разделят на значително по-малки такива . В настоящето мотофрези се оползотворяват едновременно в обширни земеделски полета, така и в градини на къщи и дворове . По-нататък в материала ще изложим най-необходимото за тяхната класификация и характерните способности на конкретните стоки от вашата категория . Допълнително , ще бъдат изнесени съществените детайли , които е добре да се вземат под око спирайки се на удачни и подходящи мотофрези.

Вижте предложените оферти на намаление на мотофрези

В Мотофрези ООД по всяко време са изготвени промоции и намаления за машини от всякакви категории. В случай, че преглеждате периодично тези предложения и намаления, несъмнено ще можете да намерите добра и надеждна мотофреза на оптимално изгодна за вас цена.

Защо да си купете подходящия за вас модел мотофреза от Мотофрези ООД?

Пазаруването в Мотофрези ООД ще ви предостави поредица плюсове както по отношение качеството и цената на мотофрезата, така и във връзка с нейната доставка . По-надолу ще ви разкажем накратко за изложените дотук преимущества.

Най-продаваните измежду масовия клиент средни мотофрези

Най-предпочитаната и използвана измежду актуалните потребители група. Какво ще ви е от полза да ви бъде ясно по въпроса ? Средната група мотофрези са с ширина на действие от 90 до 100 см. Те действат с повече мощност в сравнение с малките групи и с успех се използват за култивиране на по-широки като разстояние обработваеми терени и земи .

Вижте каталога ни с мотофрези 1
Вижте каталога ни с мотофрези

Модели мотофрези според обсега на работа

Вземайки работната ширина като съображение, имате възможност да си създадете представа дори по-точно и изрядно коя мотофреза е характерна за потребностите и изискванията ви . Имайки предвид тази подробност се делят три разновидности мотофрези – малки, средни и големи. Разгледайте информация според качествата и отличителните характеристики на всяка една от предлаганите групи мотофрези:

В кои моменти са по-добри малки разновидности на мотофрези

Имат се предвид мотофрези, чиято работна ширина попада в интервала между 30 и 40 см. Местностите, в които в повечето ситуации се прилагат малките мотофрези, са алеи с цветя , лехи и кътчета със засадени фини дръвчета. В продажба се разпространяват машини от този вид с електрически и двутактови двигатели.

Заповядайте при нас за да намерите богат избор на мотофрези

В Мотофрези ООД можете да подбирате измежду доста марки и модели мотофрези. Тук влизат големи, средни и малки, такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Богатата и разнообразна палитра от мотофрези, продавани в Мотофрези ООД, ще ви позволи да изберете най-подходящия и подходящ продукт за своите нужди и изисквания.

Скоростна доставка до вас на – мотофрези

Доставката на мотофрези и каквито и да е било други уреди от брошурата на Мотофрези ООД се открояват с максимална коректност и бързо изпълнение . Много често те се случват в интервал на на 1 работен ден. Специално за мотофрезите би било потребно преди това да се договорите за заплащането на спедицията , защото тя има шанс да се окаже ненужно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви препоръчваме да поискате доставката да се осъществи до офис на куриер, откъдето да я потърсите . Различието в цената би могло да е доста значителна .

Качествени мотофрези 2
Качествени мотофрези

Критерии при покупка на мотофреза

Съществуват няколко главни подробности, на които е задължително да се обърне внимание при избора на уред от категория „Мотофреза“. Измежду въпросните фактори са ширината на земеделската територия, която смятате да третирате , освен това и опцията за инвентар към уреда . Запознайте се с съществено важната информация базирано на факторите :

– площ на земеделската земя – действително квадратурата на земеделската площ е едно от първостепенните подробности , които се държат под око закупувайки мотофреза. Със сигурност е важно дали ще си служите с мотофрезата просто в дворното място и градината си или пък тя ви трябва и за още по-значителни като територия земеделски участъци . В първия вариант имате шанса да си позволите да посочите мотофреза изискваща по-лека мощност и работна ширина, а във вторият би трябвало продуктът да спада към по-високите равнища. Най-вече големите мотофрези са способни абсолютно успешно и с резултативност да извършват дейността на по-малките такива, обаче противоположният вариант е почти невъзможен .

– наличие на инвентар – наличието на инвентар към мотофрезата е следващ момент , на който сте длъжни да обърнете внимание . По принцип малките мотофрези и тези с електрически двигател не са пригодни за допълнителен прикачен инвентар, а имат ограничения най-вече в разрохкването на почвата . Ако искате към новата ви мотофреза да добавите плуг за оране, ремарке и т.н., закупете вид , способен да ви осигури такава възможност . Такива са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Бъдете наясно дали към избрания модел има опция да се прикачи инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, които притежава уредът, също е от завидно значение за успеха на работата ви с него. При условие, че се нуждаете от мотофрезата за доста различни действия, значи ви съветваме да изберете уред с повече скорости. Бавните скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-прецизно , също и да транспортирате своята земеделска реколта.

Изберете нашите  мотофрези 3
Изберете нашите мотофрези

В кои случаи е за предпочитане да изберете големи мотофрези

Широкоразпространеното име на фрезата, оглавяваща тази група , е мотоблок. Мотофреза, притежаваща работна ширина е над 100 см. В тази гама мотофрези има опция да бъдат добавени други приспособления, като може би плуг за оране или пък ремарке.

Ефектни мотофрези 4
Ефектни мотофрези

Мотофрези и други полезни асортименти за поддръжка и обзавеждане

Не пропускайте възможността да видите и другите раздели в сайта ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Изберете от нашите мотофрези 5
Изберете от нашите мотофрези
Изберете от нашите мотофрези 6
Изберете от нашите мотофрези
Най-добрите мотофрези 7
Най-добрите мотофрези
Огромно разнообразие от мотофрези 8
Огромно разнообразие от мотофрези
Качествени мотофрези 9
Качествени мотофрези
Разновидности от мотофрези 10
Разновидности от мотофрези

Вижте предложените оферти на намаление на мотофрези
Защо да си купете подходящия за вас модел мотофреза от Мотофрези ООД?
Най-продаваните измежду масовия клиент средни мотофрези
Модели мотофрези според обсега на работа
В кои моменти са по-добри малки разновидности на мотофрези
Заповядайте при нас за да намерите богат избор на мотофрези
Критерии при покупка на мотофреза
В кои случаи е за предпочитане да изберете големи мотофрези
Мотофрези и други полезни асортименти за поддръжка и обзавеждане