SEO добре оптимизирана статия

Как се пише добре СEO оптимизирана статия?

 

Какво представлява най-общо СЕО оптимизираната статия?

Тя помага за популяризирането на вашия сайт и за организирането на съдържанието вътре в него. Като дава по-добра представа на търсачките, каква информация се съдържа в него. Основният резултат, който цели СЕО оптимизацията е постигането на челни резултати при търсене в Google.

За да имате успешна СEO оптимизирана статия е нужно да знаете някои основни стъпки.

SEO 1
SEO – дизайн

Идеите:

Бъдете идейни. Оформете, обгръщайте идеите си с думи. Бъдете с нестандартно, но ясно мислене. Ако успеете да привлечете читателите и да задържите вниманието им, те ще го оценят.

Дължината:

Като всеки специфичен текст и този вид статия си има правила за писане. Големината на текста трябва да е от минимум 300 до максимум 500 думи, за да може статията Ви да се индексира от Google, а и по този начин по-дълго да задържите вниманието на читателите.

Ключови думи:

СEO оптимизираната статия е по-добра, от която и да е друга статия, ако съдържа в себе си ключови думи и посещения, които да я изпратят в първите редове на търсачката.

Използвайте ключовите думи от заглавието в текста, но не ги повтаряйте прекалено. Ако темата Ви го налага, пишете със специфични термини ( научни, технически, художествени и тн.)

Мултимедия:

Ако добавите към съдържанието на статията линкове, видео клипове, снимки, графики, място за коментари, ще получите повече положителни отзиви.

Да не забравяме и самата тема. При интерес от страна на читателите, тя ще е по-търсена и по-разпространявана.

Ако темата на СEO статията Ви се доближава до други ваши статии или пък на други хора, препращането към други страници, ще е в голямо улеснение на всички.

Може да сложите приятен мек фон на статията Ви. Очите бързо се уморяват от белия цвят.

Редакция:

Преди да споделите статията си в мрежата, проверете за правописни и пунктуационни грешки.

 

Как се пише добре СEO оптимизирана статия?
Дължината:
Ключови думи:
Мултимедия:
Редакция: