• Home
  • Строителна борса Стоичков и синове ООД

Строителна борса Стоичков и синове ООД

Строителни материали от А до Я

Строителна борса! Мястото, на което се предлага изобилие от всякакви материали, инструменти, консумативи и уреди за дома, вилата или строителната площадка. Независимо дали ще започвате ремонт на спалнята, основен ремонт на жилището или искате да поправите покрива, мястото за вас е строителна борса.

Все още се чудите дали да изберете строителна борса или големите вериги магазини? Следващите редове ще ви убедят, че правилното решение е строителна борса!

Строителна борса – строителни материали

Началото на нито един ремонт или изграждането на нито една къща не може да бъде поставено без закупуването на строителни материали. А най-доброто място, на което да откриете всичко необходимо е строителна борса.

И преди да отидете в строителна борса, обърнете внимание на следните неща:

Не винаги правилото “по-скъпото е по-качествено” важи, особено, когато говорим за строителни материали от строителна борса. Ако не сте проучили предварително и не сте достатъчно информирани, има голям шанс да се заблудите от цените. В строителна борса винаги може да откриете и по-евтини опции с качество подобно на по-скъпите. Винаги взимайте предвид уюта. Те трябва да са на първо място. Така че, когато сте в строителна борса и избирате строителни материали, забравете за момент естетиката и заложете на комфорта.

В нашата строителна борса може да откриете материали за окачени тавани, керемиди, коминни тела, тухли, материали за топлоизолация, материали за хидроизолация, покривни ламарини и още много строителни материали.

Информация за строителна борса 1
Информация за строителна борса

Строителна борса – Инструменти

Почти всеки ден ви се налага да извършвате и по-леко дейности по апартамента, но и малко-сложни ремонтни дейности. От смяна на сифоните, сглобяване на нов гардероб, пробиване на дупка в стената или боядисване на стая. Всички тези задачи няма как да се осъществят без определени инструменти.

В нашата строителна борса ще откриете всички необходими инструменти.

Никое домашно куфарче не е завършено без бормашина. При покупката на бормашини от строителна борса, вземете предвид няколко фактора. На първо време видът на бормашината, трябва да е съобразен с дейността, която ще извършвате. За пробиване на материали като тухли и метал, изберете от строителната борса – ударна бормашина, а за по-прости дейности – обикновена. Следва да решите какъв вид дръжка ще ви е по-удобна. В строителна борса се предлагат инструменти с дръжка тип пистолет и с Т-образна дръжка. И на последно място изберете дали уредът да има кабел или не. Съобразете това с мястото, в което ще ползвате инструмента. За апартаменти, купете от строителна борса, бормашина с кабел. А ако плановете ви са я използвате на двора, е добре да е без кабел.

В нашата строителна борса се предлагат и ъглошлайфове. Те се използват за рязане на материали като алуминий и метал, както и за шлайфане. Голямото разнообразие и приставки, които ще откриете в строителна борса, дава възможност за много предназначения на уреда – махане на ръжда, полиране на автомобили, шлайфане на под и др. При покупка на ъглошлайф от строителна борса, вземете предвид няколко характеристики – размерите на диска, дебелина и диаметър. Изберете инструменти, които имат функция за поддържане на определени обороти на диска, за да улесните работата си.

В строителна борса ще може да закупите и циркуляр. Много полезен инструмент, чието предназначение е рязане на различни видове дърво като дъски, шперплант и трупи. В строителна борса се предлагат три вид циркуляри – ръчен, настолен и стационарен. Ръчните са акумулаторни и електрически. С тях се постига висока прецизност на работа. Настолните циркуляри, които може да купите от строителна борса, са идеални за разкрояване на дъски и летви. А стационарните са предпочитани от професионалните майстори. В зависимост от работата, която ще извършвате, отидете на строителна борса и подберете подходящия инструмент.

В нашата строителна борса предлагаме още голяма селекция от бургии, бъркалки, клещи, ключове, гедорета, машини за рязане на теракот и още много други полезни инструменти.

Каталог строителна борса 2
Каталог строителна борса

Строителна борса – Градински инструменти

Всяка една градина се нуждае от нужните градински инструменти, за да изглежда добре и оформена.

В строителна борса ще откриете голямо разнообразие от инструменти за градината. Ако още не сте сигурни какво ще ви трябва от строителна борса, ето един кратък списък.

На първо място са греблата. С тяхна помощ ще събирате листа и подравнявате земята. Има три вида – едностранно гребло, ветрилообразно или гребло за шума. Следващият инструмент, който се предлага в строителна борса, е вилата. Тя се използва за пренасяне на слама или сено, помага и за прекопаване и разриване на почвата. Нито една домашна работилница не е напълно завършена без кирката. Използва се за разбиване на части от земята или нейно разрохкване, както и за разбиване на камъни или бетон. При покупната на градински инструменти от строителна борса, не забравяйте лопата.

Други градински инструменти, които може да намерите в строителна борса са триони, брадви, градински ножици, колички, маркучи, лейки и още много други неща.

Ако желаете ли градината ви да изглежда като от списание, тогава заповядайте в нашата строителна борса и се оборудвайте с необходимите инструменти и приспособления.

Повече за  строителна борса 3
Повече за строителна борса

Строителна борса – какво още можем да открием там

Както видяхте в строителна борса може да се открият много полезни инструменти и материали. Но какво друго още може да купите оттам?

Ще започнем с ВиК частите – кранове, водомери, меки връзки, смесители, душове, уплътнения и подови решетки.

В строителна борса ще откриете и електроуреди. А именно бойлери, котлони, вентилатори, термокани, тостери, скари, нагреватели и още много други.

И не е само това, в нашата строителна борса разполагаме с голяма селекция от железария. Говорим за елетроди, дръжки за врати, вериги, каишки, ножове, панти, резета, стълби, метчици и др,

Може да се убедите, че в нашата строителна борса разполагаме с необходимите инструменти, материали и консумативи за всеки професионален и домашен майстор.

Оферти за строителна борса 4
Оферти за строителна борса

Строителна борса Стоичков и синове ООД

В cтроителна борса Стоичков и синове ООД предлагаме материали с доказано качество. Сигурни сме, че ще покрият вашите изисквания. Заповядайте на място и вземете всички нужни материали и инструменти.

Нашите строителна борса може да закупите и на едро, и на дребно, не само в нашата строителна борса, а и в магазините. Те се намират в София, но правим доставки в цяла България. Така че ако не може да дойдете на място, поръчайте онлайн.

Избирайки нашата строителна борса, вие избирате професионалисти в областта, които ще ви помогнат и дадат ценни съвети.

Намерете най-добрите оферти за строителна борса 5
Намерете най-добрите оферти за строителна борса
Разнообразие от строителна борса 6
Разнообразие от строителна борса
Намерете строителна борса 7
Намерете строителна борса
Разнообразие от строителна борса 8
Разнообразие от строителна борса

Строителни материали от А до Я
Строителна борса – строителни материали
Строителна борса – Инструменти
Строителна борса – Градински инструменти
Строителна борса – какво още можем да открием там
Строителна борса Стоичков и синове ООД