• Home
  • Тониране на латекс със Стоичков и синове ООД

Тониране на латекс със Стоичков и синове ООД

Открийте правилните цветове за вашия дом

Искате да освежите апартамента си? Нанесли сте се в новото си жилище и е време за ремонт. Но изпитвате затруднения при избора на цветове за стените. Ние имаме решение за вас и то се казва тониране на латекс. Благодарение на този процес може да се заиграете с нюансите и да откриете точния за вас цвят.

С латекса може да боядисвате таваните и стените във вашето жилище. Той е устойчив, екологично чист и не гори. И чрез тониране на латекс може да развихрите въображението си.

Ако вече имате виждане за стените в дома ви, заповядайте в нашите магазини и купете необходимите материали за тониране на латекс. Ние ще ви дадем ценни съвети как да се справите с тази задача сами. Сложете начало на ремонта, избирайки нашите материали за тониране на латекс.

Съвети за тониране на латекс

В магазините има голямо разнообразие от бои, но въпреки това може да изпитате затруднения при избора на цвят. И тук на помощ идва процесът по тониране на латекс. По този начин ще получите желаните от вас нюанси.

За да изберете перфектния за вашите стени цвят, който да получите по време на тониране на латекс, трябва да отчетете няколко фактора. Имайте предвид, че нюансите може да се различават, когато нанесете първите петна след процеса по тониране на латекс и когато сте боядисали стените.

Светлината също оказва влияние върху възприемането на цвета, получен при процеса на тониране на латекс. По-голямото количество светлина е възможно направи нанесените след тониране на латекс цветове по-тъмни. А по-слаба светлина може да направи самото помещение мрачно и скучно. Крушките играя също роля, биха могли да направят нанесените след тониране на латекс цветове, по-синкави или жълти. И докато избирате нюансите за тониране на латекс на компютъра, не забравяйте, че цветът, който виждате на дисплея, може да не изглежда на 100% точно така.

Важно е да подберете подходящите нюанси за тониране на латекс, трябва да решите какво усещане искате да излъчва помещението. Светлите тонове, получени след тониране с латекс, ще внесат усещане за простор. Тъмните цветове при тониране на латекс носят величественост и елегантност. Топлите тонове при тониране с латекс се свързват с уют и топлина. А нежните тонове, които ще получите при тониране на латекс, внасят усещане за спокойствие и нежност.

Каталог Тониране на латекс 1
Каталог Тониране на латекс

Тониране на латекс – как да боядисваме сами вкъщи

Боядисването с латекс е дейност, която и сами може да извършите. Другият процес, който може да извършите сами е тониране на латекс.

След като сте подбрали подходящия за вас цвят е време да сложите началото на работата и на тониране на латекс.

Започнете от тавана. Боядисвайте с помощта на четка по ръбовете, а останалата част минете с мече. Не натискайте твърде много и не нанасяйте латекса на едно и също място постоянно, иначе има шанс боята да започне да се люпи. И след като таванът изсъхне е време да се заемете със стените. Това е и моментът, в който може да осъществите тониране на латекс. Преди да започнете с боядисването на стените, залепете лепенки на местата, където е границата между тавана и стените. Минете ръбовете с четка и останалата част с мечето. И след като изсъхне всичко, махате лепенките.

Както виждате не е никак трудно, да осъществите процеса по тониране на латекс и да боядисате стаята. Стига да имате желание, всичко е възможно.

Повече за  Тониране на латекс 2
Повече за Тониране на латекс

Тониране на латекс – помощно средство за избиране на цвят

Според много проучвания става ясно, че голяма част от участниците смятат, че именно цветовете влияят на настроенията им. И също така над 70% от анкетираните имат притеснения, че ще изберат грешен цвят за стените при тониране на латекс. Именно тук на помощ идва не само процесът по тониране на латекс, а и мобилните приложения.

Наскоро е изобретено и пуснато за ползване в световен мащаб приложение, което позволява на клиентите да видят стените в дадената стая боядисани. Това приложение използва технологията за “добавена виртуалност” и с негова помощ ще можете да решите, в какви цветове да извършите процеса по тониране на латекс.

Приложението лесно различава стените, различните мебели, картини, лампи и се справя без проблем с боядисването в момента, в който ползвателите обикалят стаите с телефона или таблета си. Позволява ви и да боядисате всяка една стена от жилището ви в различен цвят. И след това може да получите този цвят при тониране с латекс.

И най-хубавата част от приложението е, че е достъпно и за android, и за IOS. Съветваме ви да си го свалите и бързо, и лесно да определите в какви тонове да извършите тониране на латекс.

Най-добрите оферти за Тониране на латекс 3
Най-добрите оферти за Тониране на латекс

Как да се справим сами с тониране на латекс

Процесът по тониране на латекс е добре да бъде извършен в стаята, която ще боядисвате. Светлината там, ще улесни процеса по тониране на латекс, тъй като по-лесно ще видите получаващия се цвят.

Съветваме ви за осигуряване на удобство по време на процеса по тониране на латекс да свалите специална програма за тониращи бои. Тя ще ви помогне да откриете правилния за вас цвят. Съветваме ви и материалите за тониране на латекс и самият латекс да са от една и също фирма. Иначе може да се получи странен цвят, тъй като производителите имат разлики в производството на материали.

Докато извършвате процеса по тониране на латекс, ви съветваме да изготвите смес за тестване. Нанесете латекса по малка част от стената и изчакайте да изсъхне малко. Не забравяйте, че цветът, получен от процеса на тониране на латекс, на суха стена може да изглежда малко по-наситен.

Ако цветът, който сте получили по време на тониране на латекс, не ви харесва добавете още малко латекс или вода.

И след като вече сте завършили процеса по тониране на латекс и сте доволни от цвета, може да боядисате стените в стаята. Време е да превърнете вижданията си в реалност.

Най-добрите оферти за Тониране на латекс 4
Най-добрите оферти за Тониране на латекс

Стоичков и синове ООД – качествено тониране на латекс

Предлаганите от нас продукти в категория “тониране на латекс” са на проверени марки. Задоволяват нуждите и на най-взискателните ползвате. С наша помощ ще успеете да се справите без проблем с процеса по тониране на латекс.

Ние знаем кое решение е най-добро за вас и вашите нужди и сме готови да ви помогнем. Побързайте и се свържете с нас, защото време ви изтича. Открийте правилния за вас цвят чрез тониране на латекс и превърнете вижданията си в реалност.

Повече за  Тониране на латекс 5
Повече за Тониране на латекс
Информация за Тониране на латекс 6
Информация за Тониране на латекс
Повече за  Тониране на латекс 7
Повече за Тониране на латекс
Разнообразие от Тониране на латекс 8
Разнообразие от Тониране на латекс
Намерете най-добрите оферти за Тониране на латекс 9
Намерете най-добрите оферти за Тониране на латекс
Най-добрите оферти за Тониране на латекс 10
Най-добрите оферти за Тониране на латекс

Открийте правилните цветове за вашия дом
Съвети за тониране на латекс
Тониране на латекс – как да боядисваме сами вкъщи
Тониране на латекс – помощно средство за избиране на цвят
Как да се справим сами с тониране на латекс
Стоичков и синове ООД – качествено тониране на латекс