Удоволствието да избираш подаръци с повод или без

Удоволствието да избираш подаръци с повод или без

подаръци със сигурност са вещи , на които всеки се усмихва . Независимо дали са за празник или не , даровете ни карат да се чувстваме обичани , както и да кажем на друг човек, че го обичаме , това са подаръците.

Какви чувства поражда избирането на подаръци?

През годините има много проучвания , които се стремят да отгатнат и осъзнаят емоциите , които ни обземат, когато даряваме подарък на близък и скъп човек.

Психология зад купуването на подаръци

В 21 век подаряването на подаръци се е превърнало в традиция във всички народи по света , по различни празници – честване на рождени дни, семейни празници, за успехи, най-добри пожелания , за излекуване от болест , да кажем на някого, колко го обичаме или просто да изразим без думи „благодаря“ . Подаръци се подаряват на всички – семейството ви , приятели , членове на работния колектив , дори на шумните съседи. В психологията, която е скрита зад даряването на подаръци, не трябва да се изпуска едно основно нещо – те ни дават възможността да се сближим на емоционално ниво с човек . Този, който купува подаръка, изобразява загрижеността си с надеждата , че ще прехвърли радостта с индивида , който ще получи дара . Човекът, който ще получи изненадата открива не само материалното измерение , но и чувствата към самия подарък и човека, който подарява . По тази причина се заражда емоционалната връзка между личностите .

Изключително качествени подаръци 1
Изключително качествени подаръци

Най-големият подарък в историята

Безусловно хрониките и хората си спомнят някои важни и мащабни подаръци. Обичаят за даването на подаръци стремително набира популярност на европейския континент . Поради тази причина подаръците са възприемани като нормална форма и средство да се изрази приятелство , съседски отношения или мир между две нации . Казусът за най-мащабния подарък в хрониките няма само един отговор . В този смисъл , най-популярният и прочут „ най-мащабен подарък през столетията“ е Статуята на свободата. Тя е подарък за народът на САЩ от французите като мотивът е е 100-ната годишнина от ратифицирането на декларацията за независимостта на страната през 1886 година. Паметникът всъщност е Либертас – жена в роба, която реално е била римската богиня на свободата. Изобразена е с факла и скрипт , където са издълбани датата, месецът и годината на приемане на декларацията за независимостта на Съединените Щати. Категорично този паметник и до наши дни пази ценността си и спечелва голяма част от туристите в Ню Йорк .

Вижте нашите подаръци 2
Вижте нашите подаръци

Подаръкът, за който са похарчени най-много пари

Този въпрос е лесен и всички знаем отговора му – подаръкът, за който са похарчени най-много пари е Тадж Махал. Позициониран в покрайнините на индийския град Агра, мавзолеят е изграден от моголския император Шах Джахан в памет на любимата му жена Мумтаз Махал. Огромният строеж се извършва за период от 21 години до окончателното завършване и там е разположена гробницата на съпругата му . Мавзолеят е построен от бял мрамор, като към момента на издигането му е излязъл на стойност 32 млн. рупии. Към 2015 година , това възлиза на около 52,8 милиарда рупии или $827 милиона . В наши дни подаръкът на императора за съпругата му фигурира като забележителност на ЮНЕСКО.

Каква е причината да е необходимо да купуваме подаръци?

Образуването на близки отношения с хората , които ни заобикалят, ни създава възприятие за цел, както и удовлетворение . Това е усещане , което озарява душата и изважда на преден план най-добрите качества у човек . Както ни учи и една много стара, българска поговорка „по-хубаво е да даваш, от колкото да получаваш“.

Най-неизвестният непознатият не Най-непрочутият подарък в исторически план

След повече от век обграждане от гърците на Троя, те издигнали кон, изработен от дървесина, които оставили пред вратите на Троя. Армията оттеглила блокадата и си тръгнала към Гърция. Но само привидно . Но това не е толкова важно . През този период от историята , вярванията гласели , че победеният генерал оставя на противника си коня . Много хора приемат това като оправдание за троянците, които са си помислили , че това е дар за предаването на елините от бойното поле . Останалото е история .

Огромно разнообразие от подаръци 3
Огромно разнообразие от подаръци

Промяната в избирането на подаръци

В наше време подаряването на подаръци е може би цял отдел от науката. Вече са открити разнообразни похвати и средства , които да дадат решение на всички , които се чудят какво да предпочетат за рождения ден или сватбата.

Щастието да подаряваш подаръци

С течение на проучването на учените вникват в същността на даряването на подаръци, те намират учудващия факт : подаръците в повечето случаи са за да донесат удоволствие на човека , който дава , а не човекът, който ще получи дара . Именно по тази причина , дори ако не харесвате да приемате ненужни подаръци , експертите ви дават съвет да оставите любящата ви съпруга или вашето дете да вземат подаръка, който те ви харесат най-много . Използвайки този метод ги подтиквате да мислят за Вас , Вашите интереси и хобита повече от веднъж годишно и да заздравите емоционалните отношения в семейството .

Нашият каталог с  подаръци 4
Нашият каталог с подаръци

Най-мащабният повод да си раздаваме подаръци

Коледа. Няма човек, който не обича Коледа . Чакаме декември с нетърпение и несъмнено си мислим за подаряване и получаване на подаръци. Без значение дали Дядо Коледа носи вашите подаръци или решавате сами да изберете най-подходящия подарък за себе си, Коледа със сигурност е празникът , когато сме готови да даваме най-много пари за подаръци.

Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци

Най-лесно казано , подаряването на подаръци ще накара всеки човек да бъде щастлив със себе си. Именно заради това, взимайте подаръци за да се чувствате щастливи ! Освен съветите ни за подаръци, обърнете внимание и на :

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Оферти за подаръци 5
Оферти за подаръци
Видове подаръци 6
Видове подаръци
Невероятни подаръци 7
Невероятни подаръци
Намерете подаръци 8
Намерете подаръци
Оферти за подаръци 9
Оферти за подаръци

Какви чувства поражда избирането на подаръци?
Психология зад купуването на подаръци
Най-големият подарък в историята
Подаръкът, за който са похарчени най-много пари
Каква е причината да е необходимо да купуваме подаръци?
Най-неизвестният непознатият не Най-непрочутият подарък в исторически план
Промяната в избирането на подаръци
Щастието да подаряваш подаръци
Най-мащабният повод да си раздаваме подаръци
Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци