• Home
  • Възвръщане на свежестта на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Възвръщане на свежестта на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Възвръщане на свежестта на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Всецялото освежаване на здравето и блясъка на кожната тъкан в настоящето е на разположение без хирургична намеса – микронидлинг процедурите са на разположение за вас . микронидлинг терапията представлява минимално грубо третиращ похват за отстраняване на недостатъците от лицето , като намалява появилите се фини линии и дъги , чрез активиране на реставриращите явления при кожата и ускоряване на образуването на колаген .

Какво да правим, за да избегнем нежелани ефекти след микронидлинга?

След високочестотната микронидлинг практика се изисква да съблюдавате напътствията на вашия специалист по дерматология, с цел да осъществите максимален отзвук и да избегнете нежелани странични ефекти .

При погрешно процедиране върху дерматологичния слой след микронидлинг е допустимо да се породят нежелани ефекти . За да ги предотвратите , ние, екипът на ООД съветваме :

– Да се отхвърлят всички експанзивни почистващи продукти

– Да се пропуска появата и престоя под агресивна слънчева светлина

– 24 ч след терапията да не се използва грим и козметични продукти, освен при положение че вашият дерматолог не ви е препоръчал нещо друго

– Вечерното време след практиката е наложително да се употребява единствено козметичен еликсир

– Да не се полагат физически усилия в деня, определен за практиката

– Да се избягват разтривки, излагания под сгорещен въздух и пара от пет до седем дни след микронидлинг терапията

– Възможно е в третираната област да излязат възпаления във вид на пъпки , които ще се скрият от пет до седем дни след третирането

– При възникването на нещо , което Ви тревожи в срок от 2-3 денонощия след приключването на процедурата и мислите , че причината е процедурата, ако обичате, консултирайте се с нашите специалисти

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

За кого е създадена микронидлинг практиката?

Радиовълнистата микронидлинг интервенция с ООД постига блестящи следствия при, както пояснихме , всеки тип кожа ,а освен това и е уместна за несъвсем, но в голяма степен всяко възрастово равнище. Използва се при повърхностни следи от себумни мехурчета, процедиращо мастно възпаление , изявени празнини , тънки сбръчкани черти , петна ,както и повехнала кожна обвивка . С терапията се освежава състава на кожния слой , релефната неправилност се изправя, а лицевата плоскост се запазва .

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг терапия е иновативен способ за цялостно подмладяване на кожната повърхност . Сред най-значителните позитиви стои фактът , че е възможно да намери приложение не ограничено до слабостите на лицевата повърхност, но освен всичко и за третиране на стрии по снагата. С помощта на микронидлинг процедурата дерматологичната обвивка в ареала на действие добива вид на стегната , обогатена с нужната влага и блестяща . Намесата е мигновена , в минимална степен дискомфортна и неналагаща възстановяване . Областта се обработва чрез локална упойка във вид на гел, която се полага двадесет-тридесет минути преди микронидлинг терапията и осигурява най-голям уют .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 2
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Какво е нужно да знаем преди да пристъпим към микронидлинг терапията ?

Микронидлинг терапията не е желателно да се прилага при :

– очакващи дете и активно кърмещи жени

– хора, боледуващи от проблемна имунна система

– раздразнена кожна тъкан

Колко броя подлагания на терапията са необходими и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг процедурата се отличава с/със авторитета на една от най-трайните грижи за епидермиса и дермата . Ефектът от нея би могъл да продължи приблизително година . Резултатите от микронидлинга се виждат с невъоръжено око още след първата процедура , като за най-добри резултати са препоръчителни три-четири намеси ,съобразно със здравословното състояние на вашата кожна тъкан . Радиочестотната микронидлинг манипулация с ООД може да се приложи без да се взима предвид годишния сезон .

Продължителността на микронидлинг манипулацията се колебае между 30-40 мин ,а веднага след нея можете да се обърнете отново безпроблемно към текущите си задължения .

Информация за микронидлинг 3
Информация за микронидлинг

Какви са вълнуващите резултати , които микронидлингът достига ?

– стягане на разширените пори

– елиминиране на белезите от младежко възпаление под формата на акне

– премахване на неуловими вълнообразни резки и кривини

– отнемане от обема на пигментните петна

– повдигане на кожната тъкан

– уеднаквяване на цвета и блясъка

Какво е здравен микронидлинг?

При високооборотната микронидлинг процедура специално лечебно апаратно приспособление с вградени фини , игли със съдържание на злато правят много на брой микроскопични надупчвания на кожата . Вследствие на това се възбуждат реставрационните дейности и се дават стимули на изграждането на колаген . Със съдействието на микропробивите кожата ни безпроблемно приема и обработва необходимите й съставни вещества, като хиалуронова киселина , витаминозни комплекси и съединения , които възвръщат натуралния й визуален чар .

При кои видове кожна тъкан е най-уместна микронидлинг практиката?

С подкрепата на микронидлинг процедурата цялостният външен вид на кожата се възобновява , което се дължи на задействаното колагеново производство . Терапията е препоръчителна за всеки вид кожа , като това я превръща в добър план за действие при хора , които искат да отстранят недостатъците и да се сдобият със свежо излъчване .

Качествен микронидлинг 4
Качествен микронидлинг

Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг включва употребата на LED светлини в синьо и червено . Синята светлина деактивира микробактерията , причиняваща гнойно замърсяване при младежки обрив , докато червеното излъчване подпомага клетките да създават белтък , което подхранва текстурата и свежестта на кожната покривка . С помощта на присъщия си минимално инванзивен подход , микронидлинг интервенцията не е свързана с дискомфорт .

По какви причини микронидлинг методологията с ООД е безвредна ?

С приключването на третирането се наблюдава зачервяване на обработения участък , обаче това последствие изчезва в интервал до няколко часа. Микронидлинг обработката най-често не довежда до други, освен тези неприятни последици и освен това носи сигурни ценни последствия в цялостното възвръщане на младежкия вид на кожната повърхност . От значение за нискорисковата микронидлинг намеса се оказва произходът и моделът на вкарваните в употреба устройства . В клиника ООД ние, неговите служители играем сигурно с ООД – притежаващ сертификат професионален апарат за микронидлинг интервенция , който отговаря на обширните изисквания на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Американските Щати. Тествана и обезпечено резултатна , микронидлинг практиката ООД не крие опасности за здравния статус на пациента и представлява обещаващ способ за подновяване на блестящата външност на кожата .

При неспазване на наставленията на кожния лекар с края на микронидлинг терапията биха могли да се покажат по-дълговременни червенини и подпухнали места . Ако видите някакво следствие, което ви безпокои, без да отлагате осъществете връзка със специалиста, който ви наблюдава.

Изключително добър микронидлинг 5
Изключително добър микронидлинг

Грабнете микронидлинга! Незабавно!

Запазете час за прием при дерматологичен специалист от ООД и се консултирайте по всички онези теми , които ви вълнуват . Понякога уточняващият разговор със специалист по дерматология се оказва от важно значение при осъществяването на решение за алтернативен ход. Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Защо да изберем  микронидлинг 6
Защо да изберем микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 7
Най-добрите оферти за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 8
Изключително качествен микронидлинг
Оферти за микронидлинг 9
Оферти за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 10
Изключително качествен микронидлинг

Какво да правим, за да избегнем нежелани ефекти след микронидлинга?
За кого е създадена микронидлинг практиката?
Позитивите на ООД микронидлинг
Какво е нужно да знаем преди да пристъпим към микронидлинг терапията ?
Колко броя подлагания на терапията са необходими и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?
Какви са вълнуващите резултати , които микронидлингът достига ?
Какво е здравен микронидлинг?
При кои видове кожна тъкан е най-уместна микронидлинг практиката?
Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?
По какви причини микронидлинг методологията с ООД е безвредна ?
Грабнете микронидлинга! Незабавно!