Венецианска мазилка – финес във вашият дом

Венецианска мазилка – стил и финес във вашия дом

Знате ли, че можете да пренесете традициите и стила на Италия във вашия дом? Малко лукс и неподражаем италиански стил никога не са излишни, не мислите ли?

Венецианската мазилка е истинско произведение на изкуството с вековни традиции. Смята се, че венецианската мазилка датира още от времето на Римската античност. През Ренесанса, тя била използвана от множество небезизвестни италиански художници като основа на техните фрески.

Заможните благородници също били възхитени от нея. Декорацията с венецианска мазилка била символ на престиж и стил. И до днес, тя краси интериора на най-луксозните домове, хотели и ресторанти. Очарователна и уникална, тя определено привлича погледа. Замисляли ли сте се защо е така?

Венецианската мазилка има уникалната способност да пресъздаде вида на естествени камъни като мрамор, яспис, оникс, кварц, малахит и гранит. Освен това, тя предлага разнообразие от цветове, уникални текстури и възможност за допълнителен матов и гланциран ефект. Класическата венецианска мазилка е съставена от варова основа и мраморно брашно, като накрая се полира с восък.

Това не е всичко

Освен красива и елегатна, венецианската мазилка е много практична. Натуралните й съставки предпазват от бактерии, плесени и вредни вещества. Не на последно място, тя се лъска и полира лесно, като може да бъде покрита с наситени цветове по ваш избор.

Добре е да знаете, че специфичното покритие на венецианската мазилка я прави неподходяща за външни фасади. Вятърът, студът и дъждат могат да окажат неблагоприятен ефект върху нея.

Въпреки това, венецианската мазилка е красиво интериорно решение, което може да подчертае индивидуалността на вашия дом. Важно е да бъде нанасяна при температура на въздуха, на основата и на самия продукт не по-малко от

Резултатът си заслужава – красива тестура и нежни отблясъци, които ще ви пренесат в слънчева Италия. Вашият дом ще се превърне в едно още по-специално място. Насладете му се, вие го заслужавате.

 венецианска мазилка 1
венецианска мазилка
Качествени венецианска мазилка 2
Качествени венецианска мазилка
Разновидности венецианска мазилка 3
Разновидности венецианска мазилка
Нашият каталог с венецианска мазилка 4
Нашият каталог с венецианска мазилка
разгледайте каталога ни с венецианска мазилка 5
разгледайте каталога ни с венецианска мазилка
Достъпни венецианска мазилка 6
Достъпни венецианска мазилка
Разгледайте венецианска мазилка 7
Разгледайте венецианска мазилка

Венецианска мазилка – стил и финес във вашия дом
Това не е всичко