Венецианска мазилка – История

Венецианска мазилка

Искате да внесете изискаността и очарованието на прочутия италиански дизайн във вашия дом. Какво по-добро решение от това да се любувате всеки ден на ванецианска мазилка във вашата спалня, хол, а защо пък не и в целия апартамент.

История

Историята разкрива, че корените на венецианската мазилка са в древния Рим. Там най-достъпният строителен материал е бил мраморът. При обработката му е оставало голямо количество мраморен прах. Един ден някой решил да събере и използва този прах и така било положено началото на прочутата венецианска мазилка. Съставът на тази мазилка и до ден днешен е непроменен – прах от мрамор, кварц, други ценни каменни видове, гасена вар и пигменти. Естествените съставки позволяват на стената да диша и я защитават от бактерии и плесен.

Венецианската мазилка е идеален начин да получите мраморен, метален или огледален ефект. Предлага се в широка гама разцветки, характерни за стила на венецианските и флорентински майстори. Материалът е търсен и желан заради своя изтънчен стил и уникална визия.

Също като древните римляни, така и ние държим на качеството на нашите декоративни мазилки. Не се съмняваме, че основното значение на дома е да дава сигурност и надеждност, затова нашите венецианска мазилка са от най-високо качество на пазара. Но никога не забравяме, че домът трябва да бъде уютен и красив. Затова и нашите предложения за италиански декоративни мазилки са с голямо разнообразие на цветове и ефекти.

Разгледайте венецианска мазилка 1
Разгледайте венецианска мазилка

У нас

През последното десетилетие венецианската мазилка е станала много популярна у нас. Все повече домакинства не само искат да внесат малка частица от Италия в дома си, но и разбират за ползите от венецианската мазилка. Затова ако се колебаете свържете се с нас, а ние ще отговорим на всички ваши въпроси, свързани с декоративните италиански мазилки.

За да получите желания ефект не забравяйте, че при нанасянето на венецианска мазилка е важно да се спазят изискванията за подготовка на основата и нанасяне. Затова покритието трябва да се нанася от майстор.

разгледайте каталога ни с венецианска мазилка 2
разгледайте каталога ни с венецианска мазилка
Разгледайте венецианска мазилка 3
Разгледайте венецианска мазилка
Разгледайте венецианска мазилка 4
Разгледайте венецианска мазилка
Видове венецианска мазилка 5
Видове венецианска мазилка
Достъпни венецианска мазилка 6
Достъпни венецианска мазилка
Видове венецианска мазилка 7
Видове венецианска мазилка

Венецианска мазилка
История
У нас