Венецианска мазилка – Италия в дома ви

Италия в дома Ви с венецианска мазилка

С дъх на Италия, успешно изграден имидж, стабилна история, качествени резултати и страст към детайла. Неизменна част от групата Сан Марко, лидер в Италия в производство и продажба на венецианска мазилка за строителството. Освен това предлага на архитекти и дизайнери от цял свят избор за всеки вкус от декоративни бои и мазилки за външно и вътрешно оформление.

Производството на венецианска мазилка не претърпява много голяма промяна от древността до наши дни. Когато най-достъпният строителен материал е мраморът, трябва да се измисли начин как да се използват отпадъците от неговата обработка. Така се получава материалът, който се полага значително по-лесно от големите скални късове. Венецианската декоративна мазилка е изключително устойчива на различни температури и влага. Нейната добавена стойност е способността да имитира мраморен, метализиран или огледален ефект.

Идеален начин за уникална визия на Вашия дом

На варова основа, с която се постигат декорации от най-висок клас за вътрешни и външни повърхности или венецианска мазилка с метализиран ефект, която придава на повърхността изключителна визия, която се променя според светлината. Или декоративна мазилка за получаване на мраморни ефекти. Една отлична алтернатива, както за модерни, така и за класически интериори. Допълнителна обработка с различни видове вакси за защита или огледалната венецианска мазилка, която има предимството да се полира и лъска много лесно. А резултатът са тъмни, наситени цветове. Изборът на този тип италианска декоративна мазилка е избор на една висока естетическа стойност.

Интуиция, креативност и прецизна грижа към желанието на клиента. Това са отличителните черти. Ден след ден се гради най-доброто от нови декоративни ефекти, по-екзотични и иновативни венецианска мазилка с допълнителна грижа към природата и човека. Създават се конкретни решения за всеки различен поглед към детайла. Задълбочено изучаване, комбинация от идеи и широка гама от цветове, които винаги са налични и съобразени с най-актуалните тенденции на пазара. Всичко това допринася за осъществяването и развитието на нови венецианска мазилка и успешна продажба на пазара.

Достъпни венецианска мазилка 1
Достъпни венецианска мазилка
Разновидности венецианска мазилка 2
Разновидности венецианска мазилка
Информация за венецианска мазилка 3
Информация за венецианска мазилка
разгледайте каталога ни с венецианска мазилка 4
разгледайте каталога ни с венецианска мазилка
Качествени венецианска мазилка 5
Качествени венецианска мазилка
Информация за венецианска мазилка 6
Информация за венецианска мазилка
Всички венецианска мазилка 7
Всички венецианска мазилка

Италия в дома Ви с венецианска мазилка
Идеален начин за уникална визия на Вашия дом