Венецианска мазилка – Цени

Защо венецианска мазилка?

Нека да Ви кажа няколко неща за това как без да претоварваме бюджета, можем да декорираме нашите стени, така че да изглеждат стилно, уютно и в същото време уникално. Става дума за италианските декоративни мазилки, които изглеждат чудесно, поставят се лесно и не са скъпи. Навярно повечето от Вас вече са се сблъсквали с проблема с интериорния дизайн. По конкретно с това как да декорирате стените и тавана във вашият дом. В следващите редове ще Ви представя нещо подходящо точно за Вас – венецианската мазилка.

Как си представяте стените във вашият нов или освежен дом? Отново в познатите до болка цветове на дъгата или пък с любимите на баба и дядо вечни и неостаряващи тапети. Време е за нещо различно, и неговото име е венецианска мазилка.

Както вече навярно се досещате венецианската мазилка произлиза от Италия, или ако трябва да сме точни, тя води началото си още от Римската империя, а след това се среща и в Ренесанса. Древния и произход придава едно уникално усещане за изтънченост и придава индивидуалност на всеки дом. Отличителна черта за повърхността на венецианската мазилка е, че тя притежава елегантния ефект да създава впечатление, че блести. Причината за това се крие в естествените и материали, които позволяват да има отблясъци, когато е осветена от слънце или друго осветително тяло. В едно изречение класическата венецианската мазилка е на основата на минерални свързващи вещества, вар и мраморно брашно, когато става дума за вътрешна декорация. На пазара се предлага голяма гама от различни цветове и стилове, които да задоволят вкуса и изискванията и на най-взискателните клиенти.

Във фирма „ХХХ“ може да намерите голямо разнообразие, както от венециански мазилки, така и от всичко останало нужно за вашият интериор у дома. В магазините на фирмата можете да получите също и консултиране от експерти в областа на интериора и изработване на специализирани проекти за всеки дом и вкус.

Всички венецианска мазилка 1
Всички венецианска мазилка
Нашият каталог с венецианска мазилка 2
Нашият каталог с венецианска мазилка
Всички венецианска мазилка 3
Всички венецианска мазилка
Видове венецианска мазилка 4
Видове венецианска мазилка
Разгледайте венецианска мазилка 5
Разгледайте венецианска мазилка
Разновидности венецианска мазилка 6
Разновидности венецианска мазилка
Нашият каталог с венецианска мазилка 7
Нашият каталог с венецианска мазилка

Защо венецианска мазилка?