Виза за САЩ – това, важно да узнаеш в тази връзка и защо интервюто за виза за САЩ не е прекалено смутително

#Виза за САЩ – това, важно да узнаеш в тази връзка и защо интервюто за виза за САЩ не е прекалено смутително

За повечето младежи , които са избрали да се включат за първи път в инициативата Work and Travel USA, интервюто за виза за сащ е възможно да бъде един от най-важните елементи от процеса . Но като цяло няма основание да се стресираш от това! Защо? Понеже Cool Travel ще ти подаде ръка в процеса за кандидатстване за виза за сащ, ще те ръководи относно събеседването и ще видиш , че не съществува нищо затормозяващо . Може и интервюто за виза за САЩ да звучи като нещо напрягащо , това не е така по две елементарни причини :

1. Отказаните визи за САЩ по структурата Work and Travel, или още срещани като J1, са минимално малко , съпоставено с върнатите за друг вид визи за САЩ.

2. Колективът ни ще те предразположи страхотно по отношение на разговора, ще организираме документите ти откликвайки на съответните взискателности на Американското консулство и ще бъдем до теб докато трае комплексния процес за записване за виза за САЩ. По този начин ще бъдеш сигурен, подготвен и категоричен за разговора с консула и твоята виза за САЩ ще се промени от пожелаване в реалност !

За какво трябва да бъдеш готов, след изтичането на подготвителната част и дойде време за разговора за виза за САЩ?

След завършека на подготвителният процес , тръгва етапът , в който очакваш обаждането от екипа ни за деня и часа на предстоящото ти интервю за виза за САЩ. Това е часа за действителната среща с консула в Посолството. В мига когато се свържем с теб , ще насрочим пробен разговор, който ще постави ситуацията на интервю за виза за САЩ, през която ще преминеш и в Посолството. Препоръчително е да не пропускаш този шанс , понеже така ще разбереш как ще премине и ще бъдеш категоричен и спокоен на същинското интервю за виза за САЩ.

На срещата за интервюто за виза за САЩ ти препоръчваме да отидеш в Посолството сравнително по-рано от уреденото време , понеже е наложителна проверка . Действието е обичайно , всяка дипломатическа организация има нужната проверка , като тази на летището – лични карти и паспорти, претърсване за оръжия и сканиране на багажа. Напътстваме те преди интервюто ти за виза за САЩ да бъдеш подготвен , както при самолетен полет – не носи течност, подострени предмети и възпламенителни консистенции . Имайки предвид свидетелствата за самоличност, с нас е наложително да носиш и уверението за интервюто за виза за САЩ, което притежаваш от нас .

Преди да влезеш в пространството, е правило да изключиш мобилното си устройство и да го дадеш на униформеното лице. След това е моментът да преминеш към зданието , където те чакат нашите уверения за твоята приближаваща виза за САЩ, и там ще ти бъдат взети идентификационни отпечатъци. Интервютата за виза за САЩ се определят на няколко гишета едновременно и затова е необходимо да бъдеш предпазлив, за да не изпуснеш твоето име .

Когато настъпи твоят час, няма защо да се притесняваш ! Основната идея на интервюто за виза за САЩ е интервюиращия да разбере нивото на английски език , което владееш , да вземе решение дали имаш умения за справяне с трудовата атмосфера в Америка , дали си сериозен следващ и дали смяташ да се завърнеш пак в българска територия след завършването на твоята Work and Travel програма . При преминаването на интервюто за виза за САЩ те наставляваме да не даваш отговори с къси отговори или с по една реплика , а да положиш усилия да създадеш изречение , което да съответства на въпроса и да представя познанията ти. Не се панирай , консулите знаят , че интервютата за виза за САЩ са силно обезпокоителни , и ето защо те са мили и не биха отказали да произнесат пак въпросителен израз, който не си чул или асимилирал . Възлагаме надежди на финала на твоето интервю за виза за САЩ ще чуеш : „Приятно преживяване в Америка“ и ще вземат документа ти за поставяне на виза.

Повече информация за виза за сащ 1
Повече информация за виза за сащ

Какви са главните стъпки в приготовленията за явяване за виза за САЩ по плана Work and Travel USA?

Най-основното изискване , което със сигурност трябва да бъде реализирано преди подаването на документи за виза за САЩ, е съществуването на валидна оферта за работа – като изключим това дали самостоятелно си се свързал работодателя, или си участвал в една от срещите , които сме организирали с американските ни партньори . Вторият фактор е да разполагаш с международен паспорт, чиято валидност ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕ изтича преди ноември на съответната година.

Тези два фактора са наложителни за одобрение на молба за кандидатстване за виза за САЩ от Държавния департамент на държавата. Целта на това заявление е да удостовери правото ти легално да пребиваваш и работиш в САЩ за период от 5 месеца. След получаването на този документ, пристъпваме към действителното кандидатстване за виза за САЩ.

Нужните формуляри , които се налага да имате при написването на формуляра за кандидатстване за виза за САЩ, са годна студентска книжка, също и уверение от университета, където се обучаваш, което да показва студентския ти статус . Ние ще се заемем с формирането и написването на молбата за кандидатстване за виза за САЩ, за да не ти се налага

Финализиращата стъпка е покриването на разноските за интервюто за виза за САЩ. Това може да бъде сторено във всеки клон на UniCredit Bulbank. За да сме от полза и в такъв момент, ще направим за теб вносната бележка по модела на банката.

Това, което остана, е запазването на събеседването за виждането за твоята очаквана виза за САЩ. Тази работа е наша мисия , като това, което трябва , е да посочиш точни дни , когато не можеш явиш на среща . Обичайно събеседванията за виза за САЩ преминават в Американското посолство в столицата, от понеделник до четвъртък, в работното време между 08:00 и 14:00.

Повече информация за виза за сащ 2
Повече информация за виза за сащ

След минаването на интервюто за виза за САЩ – КАКВО?

Как какво ? Звънни на всички твои роднини и приятели, естествено и на колектива ни, за да ни съобщиш , че всичко е минало добре на твоето интервю за виза за САЩ. От семейството и при ятелите очаквай приповдигнати емоции и страхотни желания , а от нас – приветствия и имейл, който да те извести , когато готовата ти виза за САЩ е в нашия офис . На всички следващи, които възнамеряват да се впуснат в приключението Work and Travel USA и на които предстои интервю за виза за САЩ, вещаем УСПЕХ!

Вижте още:

Виза за САЩ

Образование в чужбина

Бригада в америка

Университети в германия

Университети в Англия

Университети в Холандия

Бригада в САЩ

Обучение в чужбина

Work and travel USA

Магистратури в чужбина

Най-добрата оферта за виза за сащ 3
Най-добрата оферта за виза за сащ
Повече информация за виза за сащ 4
Повече информация за виза за сащ
Получете виза за сащ 5
Получете виза за сащ
Вземете виза за сащ 6
Вземете виза за сащ
Изберете нашата виза за сащ 7
Изберете нашата виза за сащ
Повече информация за виза за сащ 8
Повече информация за виза за сащ
Изберете нашата виза за сащ 9
Изберете нашата виза за сащ
Изберете нашата виза за сащ 10
Изберете нашата виза за сащ
Изберете нашата виза за сащ 11
Изберете нашата виза за сащ
Вземете виза за сащ 12
Вземете виза за сащ
Изберете нашата виза за сащ 13
Изберете нашата виза за сащ
Получете виза за сащ 14
Получете виза за сащ

За какво трябва да бъдеш готов, след изтичането на подготвителната част и дойде време за разговора за виза за САЩ?
Какви са главните стъпки в приготовленията за явяване за виза за САЩ по плана Work and Travel USA?
След минаването на интервюто за виза за САЩ – КАКВО?