Защо да пазаруваме от железария?

Какво може да се открие там

Всеки един от вас поне веднъж е бил в кварталната железария, за да купи нов смесител за банята, брава, кофа, информационна табела или електрод.

Представете си следната ситуация: крушката в банята изгаря и няма как да се изкъпете, а имате среща след 30 минути. Нямате време да отидете до големите вериги магазини и тук на помощ идва кварталната железария, която е в съседния блок. Всичко, което трябва да направите е да се обуете и облечете. Може да излезете дори по пижама. Положението е спасено и ще успеете навреме за срещата. Не подценявайте важността на железарията.

А какво точно се предлага в железарията, ще разясним в следващите няколко реда, заедно с ценни съвети, които ще ви помогнат при правилния избор на инструменти и материали.

Железария – какво друго предлагаме

В железарията може да откриете и още много други полезни за всекидневието и ремонтните дейности неща.

Предлага се голям набор от въжета и канапи, изработени от различни материали и съобразени с многообразните цели на използване. Може да изберете от железарията и метални табелки с номера на вашия апартамент, които да сложите на вратата.

В железарията ще откриете и по-дребни консумативи като ножици, метални кофи, строителни кошове, легени, колела за количка, обтегачи и други.

Може да избирате в железарията и от широк набор от ножове – автоматични, ловджийски, сгъваеми, джобни ножчета и за колан.

И за къде е всеки един домашен майстор без стълба. Независимо дали искате алуминиева, малка, голяма, дървена, библиотечна, в железарията има всичко.

Както сами се убедихте, може да купите всичко, от което имате нужда и то на добра цена. Изберете кварталната железария и се оставете в ръцете на истинските професионалисти.

Разнообразие от железария 1
Видове железария

Железария – ръчни инструменти

В железарията се предлагат и ръчни инструменти. Без тяхна помощ няма как да се справите с поправката на счупен шкаф, закачане на картина на стената, сменяне на контакт или сглобяване на нова мебел.

В железарията се предлагат голям набор от инструменти, сред които се отличават отвертки, бормашини, циркуляр, къртач, чук, метчици и ъглошлайф. С помощта на продавач-консултантите в железарията ще можете да подберете инструментите от първа необходимост.

Железария – катинари

Катираните са устройства за заключване, които могат да се ползват за магазини, шкафове, колелета, врати, гаражи. Целта е да се осигури допълнителна сигурност и да се предотврати кражбата. В железарията се предлагат различни видове катинари в зависимост от формата, материала на изработване и целта на ползване.

Изборът на катинар от железарията зависи от няколко условия. Първо трябва да знаете за какво ще го използвате. Ако ще заключвате колелото ви, трябва да изберете катинар със скоба. А ако искате да заключите ценна вещ, тогава изберете нещо по-надеждно. В зависимост от броя на хората, които ще използват катинара, трябва да изберете дали да е код или шифър. Съобразете избора на катинар от железарията и с мястото, на което ще го използвате – тоест дали ще е навън под влияние на различни атмосферни налагания като вятър, сняг, дъжд или ще се използва в затворени помещения.

Огромно разнообразие от железария 2
Разнообразие от железария

Железария – работно облекло

Работното облекло и аксесоарите, които го съпътстват са важни при извършването на ремонтни дейности. В железарията ще намерите работни ръкавици от най-различни материали. Предлагат се плетени, градинарски, велурени, зимни, летни, брезентови и други. В железарията ни ще откриете и работно облекло – дъждобрани, защитни очила, каски, ботуши и маски против прах.

Съветваме ви да не подценявате работните дрехи и техните защитни функции. Побързайте да подсигурите всичко необходимо и заповядайте в нашата железария или поръчайте онлайн.

Железария – брави за врати

В железарията ви очаква разнообразие от панти за врати, брави и дръжки.

Има няколко вида брави – допълнителни и основни. Основните от своя страна се делят на секретни, касови, брави за PVC дограма, сервизни и обикновени. Ако ви е необходимо по-сериозно заключване, тогава ви съветваме да купите от железарията секретна брава. Касовата брава има вграден механизъм за заключване със специален комплект ключове. Голям минус тук е, че тези ключове тежки и скъпи при вадене. Бравата за PVC, която се предлага е железарията, е по-тясна от останалите видове, това се определя от спецификата на профила. Сервизната брава е подходяща за помещенията като баня и тоалетна. Обикновената брава се използва за вътрешните стаи и може да се заключи с нормален ключ.

Винаги при избора на брава за външната врата няма как да не се спрете на модел, който да е по-сигурен срещу крадци. И в железарията ще откриете точно това, което търсите. Не толкова отдавна най-предпочитани бяха касовите брави, но вече не. Причините са, че не осигуряват нужната сигурност на живущите в апартаменти и това, че крадците са успели да намерят начин за бързо и безшумно отключване. Заради това все повече потребители на железарията ни се спират на секретните брави, които предлагаме в нашата железария. В тях има голям брой вградени защити, почти не се износват при правилно употреба, осигуряват по-голяма сигурност.

В железарията освен брави за врати може да откриете и панти. Подберете най-подходящите за вашите нужди брави и си осигурете спокоен сън.

Повече за  железария 3
Повече за железария

Железария – крепежни елементи

В железарията може да откриете голямо разнообразие от крепежни елементи. Болтове, винтове, гайки, шайби, нитове и още много други. Всичко, което ще ви е необходимо, за да сглобите шкаф, поправите мивката или друга ремонтна дейност.

Преди да тръгнете на пазар за крепежни елементи в кварталната железария е добре да знаете няколко неща и да имате основни познания. На първо време да проучите какво ви трябва и да изберете крепежни елементи въз основа на размера, функцията и материала на изработване. Ние ви съветваме да не оставяте тази задача за накрая. Въпреки че крепежните елементи са малки по размер и на пръв поглед незначителни, имат основна функция във всяка ремонтна дейност.

А ако не сте сигурни какво ще ви е необходимо, заповядайте в железарията и ние ще ви помогнем и дадем ценни съвети, за да се справите лесно с ремонтните дейности.

Най-добрите оферти за железария 4
Най-добрите оферти за железария

Железария Стоичков и синове ООД

Предлаганите железария в нашата железария са на известни марки. Ще отговорят на критериите и на най-педантичните клиенти.

С наша помощ в железарията ще откриете всеки един инструмент, крепежен елемент, строителен материал или специализирано облекло, от които се нуждаете. Поръчайте за бърза доставка от сайта или заповядайте във всяка една наша железария.

Предпочитайки нас, вие избирате дългогодишния опит на професионалисти в областта на железарията.

Повече за  железария 5
Повече за железария
Видове железария 6
Видове железария
Видове железария 7
Видове железария
Изберете железария 8
Изберете железария
Разгледайте железария 9
Разгледайте железария
Оферти за железария 10
Оферти за железария

Какво може да се открие там
Железария – какво друго предлагаме
Железария – ръчни инструменти
Железария – катинари
Железария – работно облекло
Железария – брави за врати
Железария – крепежни елементи
Железария Стоичков и синове ООД